Utolso trimeszterben levö kismamák, hogy viselitek állapototokat?
Én holnap töltöm a 37 hetet, és nem szépítem, én már nagyon nehezen viselem...
Eddig álom volt minden nap, de így a végére bedagadtam, a víztől nem csak a lábam fáj, hanem a kezem is (főleg este), apró dolgot (pl tűt) nem tudok már megfogni, ingerült is lettem, meg nagyon érzékeny (hiába tudom, nem tudom kontrollálni), aludni alig tudok, mert óriási a pocakom és nem találom a kényelmes pozíciót(minden jel arra mutat, hogy nagy babám lesz), a férjem meg hogy már ilyen nagy a pocakom, nem mer este úgy aludni, ahogy eddig (összeölelkezve), mert fél, hogy megrúg, így már ő is nagyon hiányzik, emiatt is nyüglődöm...
Na de ez mind semmiség azért cserébe, hogy napokon belül a kezemben tarthatom a mi kis drágánkat :) és tudom, hogy erre az időszakra is úgy fogok visszagondolni, hogy "nem is volt olyan nehéz, a lényeg, hogy Ő velünk van" :)
Könnyű szülést mindenkinek :)
én teljesen jól vagyok, leszámítva hogy 20 kg felett híztam. nekem is dagadnak egy kicsit a lábaim, de egyáltalán nem vészes. sokat mozogtam a terhesség alatt, egyrészt a jogosítványomat csináltam, másrészt kapálgattam, kertészkedem egész a mai napig, talán ezért viselem ilyen jól. A méhszájam egy napja nyílt ki, remélem hogy hamarosan meg indul a szülés, mert egy hét túlhordásban vagyok, és lelkileg azért már én is türelmetlenkedem :)
A hasam eléggé viszket, feszül rajta a bőr, csíkos, ez az egy még zavar. kitartást nektek, hétfőn hideg front ;)
40+7 hkm
Nem irigylem a még nagyobb pocakosokat!
Én még csak 30 hetes vagyok, de legszívesebben előrepörgetném az időt, hogy túl legyünk már rajta. Akkora a hasam, mintha ikreket várnék, mióta kijött ez a meleg, azóta duplára dagadt a lábam, papucson kívül semmi se megy rá. A munkát is nehezen bírom, odabent is olyan meleg van, mintha a napon lennénk. És nagyon jól esne délutánonként pár óra alvás. Hiába tudok még mindig remekül aludni éjszakánként, nehezen kelek fel reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!