Kismamák, anyukák, az első trimeszterben az émelygés mindentől megvolt, vagy csak bizonyos ételektől? Illetve evés után volt, vagy bármikor előjött? A legelejétől megvolt az émelygés? Változott az intenzitása?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 14:55
1/10 anonim válasza:
Első trimeszterben vagyok, a 11. hétben, mindentől émelygek és bármikor előjöhet. Vannak napok, hogy jobban, és vannak, amikor kevésbé.
2/10 anonim válasza:
Első vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy kb. az 5. héten kezdődött.
3/10 Margit84 válasza:
kb.6-9. hétig mindentől. Ha ettem azért, ha nem ettem azért. Igazából mindenért. Nálam hála égnek kb csak 2 hétig tartott. Azóta néhányszor hánytam reggel, de mindig valami kellemetlen szag váltotta ki a rosszul létemet, és utána azonnal sokkal jobb is lett.
4/10 Ditta323 válasza:
Szinte semmilyen tünetem nem volt a fáradékonyság kivételével.
5/10 anonim válasza:
6. héten kezdődtek a rosszullétek. Most vagyok 8 hetes. Vannak napok, amikor csak egy kis hányinger van, de most pl. napok óta minden kijön belőlem.
Nem mindentől vagyok rosszul. Amit nem bírok, az a hús, zöldségek. A hústól nyersen is rosszul vagyok. Olaj, fokhagyma, kolbász illata. Ezektől rohanok hányni.
Ami jól esik az a gyümölcs, és az édesség, de sajnos most ezek is visszajönnek. :)
És borzasztóan ég a gyomrom.
Remélem majd elmúlik a 12. hét könyékén.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még.
2014. júl. 15. 15:30
7/10 anonim válasza:
Én most vagyok 12 hetes, de 2 hete már egyáltalán nem émelygek. Előtte sem volt túl sok rosszullétem...általában evés előtt és után volt hányingerem.
Nem kívántam a zöldségeket sem, de mostmár mindent meg tudok enni...
8/10 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen kezdődött, mindig csak délelőtt, már felkelni is alig bírtam.Annyira émelyegtem, hogy le kellett feküdnöm többször is.Hányinger, szédülés együtt.Hiába reggeliztem akkor is megvolt. Igaz 1 pohár tej egy ideig csillapította a hányingert. Általában délutánra múlt el.Szörnyű volt.... :( Most 9 hetes vagyok, de amikor 8 hetes lettem mintha elvágták volna, elmúlt.Remélem nem azért múlt el, mert baj van odabenn, hanem mert nekem ennyi járt a reggeli rosszullétekből :D
9/10 Margit84 válasza:
3-as vagyok... most annyival javítanék... hogy jelenleg 15 hetes múltam, émelygés nincs, de most reggelente teljesen mindegy, hogy ettem valamit vagy sem... de hányok... igaz utána megkönnyebült jó érzés.
10/10 anonim válasza:
Most vagyok 12 hetes, csak a hűtő szagától voltam rosszul, pedig ki is takarítottam, fertőtlenítettem többször. Párom szerint semmi szaga nem volt, én mégis éreztem :) Inkább ki sem nyitottam. Hála isten mostanra ez mérséklődött, bár szerintem még mindig büdös a hűtő, és utálok belenyúlni, de már nem öklendezek a szagától, ha muszáj mégis kinyitni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!