Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34. Hetes kismamik, hogy...

34. Hetes kismamik, hogy vagytok? :-) én most 33 het 2 napos vagyok, kiváncsi vagyok hogyan viselitek!

Figyelt kérdés
Már eléggé be vagyok zsongva, 2. Kisfiú!!! Nagyon boldog vagyok es várom! Legközelebb 35 hetesen megyek uh-ra. Mar befordult, sokat mocizik, csuklik. Az elmúlt 1-2 hétben rohamosan megnőtt a pocim. Sokat fajdogal a derekam es az alhasban is. Magneb6-bol még elég sokat szedek.veletek mizujs? Jol vagytok? :-)

2014. máj. 22. 12:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

Szia! 34 hétben vagyok. Nekem nagyon változó, van, hogy fáj a derekam körül, de van olyan is, hogy napokig semmi tünetem nincs. Ami már nagyon hiányzik, az a hanyattfekvés. Nekem is nagyot nőtt mostanában a pocim, de még nem az az óriási. :)

Kisfiú, és első baba.

Én már csak a 38-39. héten megyek uh-ra. Ma voltam vérvételen, 2 hét múlva megyek orvoshoz, és akkor már komolyan elbeszélgetünk a szülésről. Ez már nagyon várom! :)

Magnézium citricumot szedek, napi 4 tasakkal, és így szerencsére elkerülnek a görcsök. Nekem a magneB6 semmit nem segített.

Az én babám minden egyes ultrahangon koponyavégű fekvésben volt, szerintem ez szerencsére még most is így van, és így is marad, Ő így szeret lenni. Sokat csuklik, ma is csuklott picikét, illetve késő délután a legaktívabb, főleg ha apuka zongorázik. :)

Kórházi pakkod hogy áll? Nekünk már minden megvan, csak össze kell majd raknom.

2014. máj. 22. 12:45
 2/33 anonim ***** válasza:
Én is 34. hétben vagyok. Magnézium citrátot szedek, vasat meg néha halolaj kapszulát ha épp az eszembe jut, amúgy nem görcsölök...elvileg nekem is már kilövésre készen áll, csak azért izgulok vissza ne forduljon.:) Nekem a kézzsibbadás jött ki, ez a kéztő alagút szindróma vagy mi a neve, de fokozatosan eljutott már az elviselhetetlen kategóriába. Sajnos hajnalba már felkelek sokszor, mert annyira fájnak a kezeim, hogy bőgni tudnék, nem tudok fogni se már normálisan, semmi erő nincs a kezeimben:(. Ezt leszámítva nem volt semmi tünetem. Ami nehezebben megy az a forgolódás az ágyban éjszaka. Szóval alvás nemnagyon van, de ami vicces, hogy nem is vagyok álmos. Illetve a kaját se kívánom, csak gyümölcs salin, nyers zöldségeken, hideg leveseken, eg jégkrémen élek.:) Kislányt várok és próbálom megbeszélni vele, hogy 1 héttel hamarabb jöjjön, mert akkor van csak itthon a nagynénje.:)
2014. máj. 22. 13:11
 3/33 A kérdező kommentje:
Nekem a kórházi pakk még abszolút sehogy nem áll :-)) van egy 23 honapos kisfiam, es igazából minden eromet felemészti. Az alhasban az ebesben, semmiben nem kényeskedhetek sajnos :-)) eszem, alszom amikor tudok. Elso terhességem során még 1,5 kg-ot ős félve emeltem fel, most 15 kg-os kisfiam emelgetem, sajna muszáj, de hála Istennek semmi gond. Elso szules csaszar lett, második még kérdéses, bármi lehet, remelem most sikerül hagyományos úton :-) ha bármi érdekel mindenre szívesen válaszolok! Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert relatíve probléma mentes volt eddig az egész :-) jó egészséget Nektek, írjatok bármi fejlemény van, minden érdekel !
2014. máj. 22. 14:00
 4/33 A kérdező kommentje:
Hű, tiszta félre gépelés a szöveg, elnézést, telefonon pötyögtem :-)
2014. máj. 22. 14:01
 5/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma kezdtem a 35. hetet. Abszolút semmi tünetem nincs. Első baba lesz és kislány. Egyetlen egy rossz van az egészben, hogy már iszonyatosan feszíti szét magát a bordámmal egyetemben. Ilyenkor levegőt is alig kapok. Ma voltam Uh, amin mindent rendben találtak :)

2014. máj. 22. 16:09
 6/33 anonim ***** válasza:
Én is ma töltöttem a 35. hetet, első baba és kislány. Jól vagy(ok)unk, szerencsére eddig minden problémamentesen zajlott. Már nekem is koponyavégű fekvésben van, a 24. hét környékén fordult be. A múlt héten nekem is nagyon sokat csuklott, még most is néha, pl. tegnap éjszaka. Még mindig nagyon aktív baba(végig az volt), tegnap este is nagyon rugdosta a bordámat. Főleg jobb oldalra koncentrálódik és ott fáj is sokszor már a derekam és a bordám, főleg éjszaka, ha fordulok át. De ez is változó, mert van amikor egyáltalán nem fáj semmim. Néha már picit vizesedik a bokám és az ujjaim, de nem vészes, csak én látom, hogy bucibb. Kórházi csomag már megvan, de még nincs egybe pakolva, összerakva. A babaruhákat a héten mostam ki és vasaltam át. Úgyhogy nagy az izgalom és már nagyon várjuk! :)
2014. máj. 22. 19:01
 7/33 A kérdező kommentje:
Szuper szerencsések vagyunk, hogy minden ennyire rendben van mindenkivel :-) !! Nálunk olyan, mintha a család nem hinné el, hogy mindjárt ott van! Kisfiam 37. betöltött heten szuletett, Makk egészségesen. Ha öcsi is követi példáját akkor 3,5 hét!!! Ez is benne van a pakliban! Mindenkinek elso baba? :-)
2014. máj. 23. 11:54
 8/33 anonim ***** válasza:
Nekem első. Kíváncsi vagyok, hogy mikor dönt úgy a kislány, hogy ideje jönni. Én most nagyon úgy érzem, hogy végigviszem a kiírt időpontig vagy tovább.
2014. máj. 23. 14:45
 9/33 A kérdező kommentje:
Ahogy beléptem a 35. Hétbe, elkezdődtek a jósló fajasok, keményedések. Ez a fiamnal is így volt. Van, hogy napi 10x is ! Illetve erős nyilalasok a méhemben. Előző terhssegemnel ez fölerősödött 35-36-37. Hetre, aztán meg elfolyt a magzatvíz.
2014. máj. 24. 06:41
 10/33 A kérdező kommentje:
Mármint most, a 34.-ben elkezdődött. :-)
2014. máj. 24. 06:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!