34. Hetes kismamik, hogy vagytok? :-) én most 33 het 2 napos vagyok, kiváncsi vagyok hogyan viselitek!
Szia! 34 hétben vagyok. Nekem nagyon változó, van, hogy fáj a derekam körül, de van olyan is, hogy napokig semmi tünetem nincs. Ami már nagyon hiányzik, az a hanyattfekvés. Nekem is nagyot nőtt mostanában a pocim, de még nem az az óriási. :)
Kisfiú, és első baba.
Én már csak a 38-39. héten megyek uh-ra. Ma voltam vérvételen, 2 hét múlva megyek orvoshoz, és akkor már komolyan elbeszélgetünk a szülésről. Ez már nagyon várom! :)
Magnézium citricumot szedek, napi 4 tasakkal, és így szerencsére elkerülnek a görcsök. Nekem a magneB6 semmit nem segített.
Az én babám minden egyes ultrahangon koponyavégű fekvésben volt, szerintem ez szerencsére még most is így van, és így is marad, Ő így szeret lenni. Sokat csuklik, ma is csuklott picikét, illetve késő délután a legaktívabb, főleg ha apuka zongorázik. :)
Kórházi pakkod hogy áll? Nekünk már minden megvan, csak össze kell majd raknom.
Szia!
Én ma kezdtem a 35. hetet. Abszolút semmi tünetem nincs. Első baba lesz és kislány. Egyetlen egy rossz van az egészben, hogy már iszonyatosan feszíti szét magát a bordámmal egyetemben. Ilyenkor levegőt is alig kapok. Ma voltam Uh, amin mindent rendben találtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!