34. Hetes kismamik, hogy vagytok? :-) én most 33 het 2 napos vagyok, kiváncsi vagyok hogyan viselitek!
Én holnap töltöm a 37. hetet. Nekem elkezdett nagyon fájni combtőnél, emiatt picit nehezebben mozgok. Tegnap voltam dokinál, még zárt a méhszáj, bár a méhnyak már elég rövid, de még nem valószínű, hogy szülnék. Viszont nagyon keményedik a hasam, így több MagneB6-ot kell szednem, de a 38. hét után már azt is el kell hagynom, de a doki szeretné, ha 38. hét után jönne, ezért javasolta az emelést.
A védőnőt ne is mond. Az enyém alig dolgozik, folyton táppénzen van. Aki meg helyettesíti tojik rám, mert nem az ő kismamája vagyok. Megígérte, hogy májusban találkozunk és beszélünk a szülésről, meg felhívja nekem a gyermekorvost. Ez volt áprilisban, azóta újra nem dolgozik. Azért mondom, hogy újra, mert év elejétől táppénzen volt addig. Amúgy meg egy kis fiatal csajszi, nem hinném, hogy baja lenne. Amikor telefonon hívtam, akkor a gyereke volt himlős, ennek már 3 hete, azóta sem keresett...Szóval nuku védőnő, és majd hívom én a gyerekorvost.
Sziasztok kismamák!
En 39 hetes vagyok. 12-re vagyok kiirva. Remélem, nem bánjátok, ha bekapcsolodom. Az lányom 5 nappal jött a kiirt datum előtt. Úgyhogy hasonlóra számítok moat is. De én már hetek óta nagyon izgulok. Annyira várom a szülést. Előző babat Budapesten szültem az Uzsokiban, ügyeletes orvosnál. Most Amerikában lakunk, itt minden más és nincs védőnő. De hogy őszinte legyek nem is hiányzik. Miután megsszuletett a babám még annyit sem törődött velem mint előtte. Szerintem azért mert nem
bocsi, folytatom.
azért mert nem adtam pénzt neki. De őszintén nem éreztem úgy, hogy amikor találkozunk az nekem megerne a pénzt. Volt olyan, hogy amikor orvoshoz vittem a babát, odaszolt nekem, hogy holnap meglatogat minket. Egész délelőtt vártam, de nem jött. Ezt legalább négyszer elhatszotta. De akkor már nem vártam.
Kitartás nektek lányok! Drukkolok, hogy szép szulesetek legyen és egészséges babátok.
Hát akkor te hamarosan szülni fogsz...:) Nagyon drukkolok érted!
Én is ma kezdem szedni a homeopátiás bogyókat. Nekem úgy van, hogy egy nap 5-öt kell bevenni és 3 bogyót kell felváltva szednem és szülésnél is ezt fogják adagolni. Hát majd kiderül, hogy használ-e.
Amúgy nekem is nagyon fáj a combtőnél és iszonyat kemény a hasam. Nagyon hamar bekeményedik. A doki szerint öntsem magamba a Magnéziumot és a 38. hétnél álljak le vele, utána már szülhetünk. Ő így szeretné. Hát majd meglátjuk. Elég kellemetlen érzés. Valamint nekem reggel/délelőtt van olyan mindjárt megjön érzésem, de elmúlik utána. Ez lehet a jósló fájás? Tegnap töltöttem a 37. hetemet.
Nálunk 3 védőnő van, mind nagyon aranyos amúgy, csak pont az, akihez én tartozom, nem nagyon szeret dolgozni...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!