34. Hetes kismamik, hogy vagytok? :-) én most 33 het 2
napos vagyok, kiváncsi vagyok hogyan viselitek!
De izgi..:) 38+5-nél tartok, kislányt várunk, első baba lesz így nagyon nem tudom mit kellene érezni. Jóslóim eddig nem voltak, 2 napja kezdett el kicsit görcsölgetni a hasam alja tompán, éjszaka néha erősebben + tegnap óta a bal csípőm kezdte el bemondani az unalmast, alig tudok sokszor menni úgy nyilal. CSípőficamos voltam kicsinek lehet az is közre játszik, de lehet már a szülés előjele nem tudom:). Akiknek már van gyerekük, szültek már nektek nem volt furcsa először meglátni a babátokat? Egyből éreztétek, hogy a "sajátotok", olyan volt amilyennek gondoltátok? Én nagyon nem tudom elképzelni hogy fog kinézni:) ha nem nőne a pocakom el se hinném, hogy van bent valaki..:)
2014. jún. 18. 08:27
Még mi is egyben vagyunk.
38+6 hetes vagyok ma.
Már vannak jóslóim több, mint egy hete. Néha több, néha kevesebb.
A vizesedés most teljesen eltűnt a lábamról. A védőnő szerint az időjárás miatt, hogy nincs az a dög meleg.
A combtövem és a szeméremcsontom fáj, viszont szerintem ez is javult vagy csak hozzászoktam a fájdalomhoz...:)
Picurka nagyon aktív továbbra is. Nem tudom mikor akar kibújni.
Nekem is első baba. Fogalmam sincs mit fogok érezni, vagy hogy fogok reagálni, ha meglátom. El sem hiszem sokszor én sem, ha nem rugdosna olyan intenzíven. :)
2014. jún. 18. 09:03
23/33 A kérdező kommentje:
Én most 37+1 napos vagyok, de mar csomó joslo+ kemenyedes, pocakom leszállt, faj a keresztcsontom, hátam,alul. Nyákdugó mar elment a 36. het elején, tehát holnap lesz 2 hete. Akkor azt mondrak bőven megvan 2,5 kg a baba, azóta mar tuti van 3 is! :-) mensi szeru Tompa fajasok, kemenyedesek vannak, nagyon jó lenne mar a karjaimban tartani a picit!! Nagyon várom!! :-) mav-ban szülok majd, írjatok helyzetjelentést majd! :-) hany kgra becsülik a picit? Konnyu napokat!! :-)
38+0-nál becsülték 3200g-ra, sztem azóta már tuti van 3,5 :) és még mikor jön??? :)
2014. jún. 18. 11:05
25/33 A kérdező kommentje:
Izgi!!!!!! Holnap megyek uh-ra, ahol néznek heg vastagságot is, ha az az eredmény jó, megpróbálhatom a hüvelyi szulest, előző csaszar volt, nagyon szeretnem most hüvelyi úton megszülni !!! Kérlek drukkoljatok!!! :-))
26/33 A kérdező kommentje:
Hat sajna nem puhult semmit a méhszáj, totál zárt vagyok alul es a gyerek feje a medence fölött lebeg. Ha nem változik, akkor tuti csaszar. Ez van, lesz ami lesz, csak egészséges, szep kisbaba legyen. Ti jol vagytok?
Mindegy, hogy hogy születik. A lényeg, hogy ne legyen semmi komplikáció és egészséges kisbabád szülessen.
Nálam sincs semmi változás. Sőt egyre jobban és jobban vagyok. :) 2 hete mindenem fájt, most meg tök jól elvagyok. Ma voltam én is dokinál. Semmi jele, hogy jönni szeretne a kis hölgy. :)
2014. jún. 20. 09:27
28/33 A kérdező kommentje:
Nekem is dettó! Kb 2 hete riogattak a joslok, most szinte semmi
Mi újság? Valakinél van már baba? Én holnapra vagyok kiírva, még egyben vagyunk. Sokat jóslózok már. Remélem hamarosan beindul. Egyik ismerősöm utánam volt kiírva és tegnap megszült. Nála bevált ez a fronthatás. Nekem a kettős fronthatás sem jön be...:)
2014. jún. 25. 10:32
30/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Gyerkőcöt totál hidegen hagyja a front. Szinte semmi!! Július 8-ra vagyok kiírva... Jó volna ha magátol indulna el!!!! Egyebkent jol vagyunk. Es ti????
Kapcsolódó kérdések: