Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34. Hetes kismamik, hogy...

34. Hetes kismamik, hogy vagytok? :-) én most 33 het 2 napos vagyok, kiváncsi vagyok hogyan viselitek!

Figyelt kérdés
Már eléggé be vagyok zsongva, 2. Kisfiú!!! Nagyon boldog vagyok es várom! Legközelebb 35 hetesen megyek uh-ra. Mar befordult, sokat mocizik, csuklik. Az elmúlt 1-2 hétben rohamosan megnőtt a pocim. Sokat fajdogal a derekam es az alhasban is. Magneb6-bol még elég sokat szedek.veletek mizujs? Jol vagytok? :-)

2014. máj. 22. 12:36
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Ma voltam dokinál. Teljesen fent van még és zárt a méhszáj, úgyhogy azt mondta, hogy ez még napok kérdése, nem mostanában lesz. Mára voltam kiírva.
2014. jún. 26. 11:19
 32/33 anonim ***** válasza:
Nálam detto, bár én 28-ra vagyok kiírva de totál zárt vagyok, teljesen fent van és még, minden rendbe odabent 1 jóslóm se volt. Most bár nagyon nem szabadna... de módosította a kiírt napomat 07.02-re, azt mondta onnantól még 1 hetet várhatunk, ha addig se indul be akkor van valami tabletta amit fel kell helyezni és az nagy valószínűséggel beindítja...remélem nem kerül rá sor és beindul magától is hamarosan:)
2014. jún. 26. 11:35
 33/33 A kérdező kommentje:
Azta, velem is ez van, egyik baba se kapkodja el. Én hétfőig kaptam haladékot. Betöltött 39. Het. Azt mondta a doki, ha nem változik, az az én esetemben olyan mintha a baba fejjel a falnak preselodne, es az előző heget eroltetjuk. Szóval hétfőn ha nem lesz változás akkor kiir császárra még arra a hetre.
2014. jún. 26. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!