Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, nálatok néztek a...

Kismamák, nálatok néztek a vérvételeken TSH szintet?

Figyelt kérdés

Nálunk a védőnő szerint nem rutin de kíváncsi lennék máshol nézik-e!!

És ha esetleg igen akkor mennyi volt?

Ha jól tudom egységesen mindenhol TSH-nak jelölik a laboreredményen!

Az is írjon akinek nem néztek.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. márc. 9. 06:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Debrecenben nézték az első nagy vérvételen 1,22 volt a TSH,most legutóbb én külön kértem hogy nézzék meg 1,12 volt.Ha nem nézik,kérd magadtól,és akkor kötelesek megnézetni.30 hetes kismami
2010. márc. 9. 07:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én is Debrecen!!!És Nekem is néztek!Nekem úgy van rajta,hogy sTSH és 0.56 lett!
2010. márc. 9. 07:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Miskolcra járok dokihoz, ő minden hónapban kér vérvételt és az inzulinrezisztencia miatt cukorterhelést és akkor mindíg TSH-t és vizeletet is néznek egyebek között. Ez nem kerül pénzbe, mivel ráírja a leletre, amit viszek a védőnőhöz aki adja a beutalót a laborba. Majd az eredmény az UH-ra viszem magammal. Legközelebb 2 hét múlva megyek laborba és viszem a 24. heti UH-ra.

2010. márc. 9. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!