Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A komplex terhesvitaminok...

A komplex terhesvitaminok melyik összetevője felelős az ún. farkasétvágyért, ezzel egyidejűleg az elhízásért?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 20:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%
A B vitaminok a rá hajlamosaknál óriási étvágyat csinálhatnak.
2010. márc. 8. 20:52
 2/27 anonim ***** válasza:
72%

Ezekért nem 1 szem vitamin/nap a felelős!!

Ezért önmagad vagy felelős, kontrollálni kell magadat és akkor nem lesz elhízás a terhesség végére!

2010. márc. 8. 20:59
 3/27 anonim ***** válasza:
78%
A nagy étvágy és az elhízás nem ugyanaz, drága :)
2010. márc. 8. 21:04
 4/27 anonim ***** válasza:
94%

Én szedem az elevitet már azóta, hogy még terhes sem voltam. kb 6. hétóta szedek mellé 3x2 B6-ot. A héten kezdtem el úgy szedni, hogy reggel 2 B6, délben 1 B6 + Magne B6, este 1 B6 + Magne B6 + elevit!

Én nem hogy híztam volna, de fogyok, mert még így is rendszeresen rosszul vagyok, étvágyam 0 és elég sokszor hányok. Szerintem ez alkat kérdés, de ami biztos, a nagy étvágy tényleg nem egyenlő az elhízással! :s

14+2 h

Boldog babavárást mindenkinek

2010. márc. 8. 21:11
 5/27 anonim ***** válasza:
84%
Szia!Ha más vitaminokat nem szedsz mellé,akkor felboríthatja az anyagcserét,így nőhet esetleg a súly.. Nem a B-vitamin hizlal, hanem a többi vitamin hiánya okozhatja..Én pl,mindig c vitaminnal szedem..Most sörélesztő-kúrát tartok,mellé pedig 500mg c-vitamint szedek..
2010. márc. 8. 21:19
 6/27 anonim ***** válasza:
87%
Előző vagyok,mikor terhes voltam,csak napi 1 gravidát szedtem..
2010. márc. 8. 21:20
 7/27 anonim ***** válasza:
72%
Én úgy tudom hogy a B12 vitamin az étvágycsináló.
2010. márc. 9. 07:16
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen étváycsináló, de nem egyenesen arányos azzal, hogy el is hízol tőle. Oda kell figyelni, hogy mit és mennyit eszel és akkor nem lesz túlsúly a végére.
2010. márc. 9. 08:09
 9/27 anonim ***** válasza:
72%
163 cm vagyok, 46kg. Ha napi egy elevitet, de bármely más multivitamint elkezdek szedni, pár nap múlva olyan éhes vagyok, hogy hányingerem van, remegek és ha akármennyit eszem nem múlik el. Ezért csak felet eszem belőle, ennyivel tűrhető... korábban tettem fel ilyen kérdést, nem ez egyedüli vagyok ezzel a felpörgetett éhségérzettel. Szerintem is a B vitaminoktól van.
2010. márc. 9. 08:13
 10/27 anonim ***** válasza:
66%
Szia nekem az elevittől farkasétvágy lett, meg is látszott a végén rajtam is és a babán is. A 2. terhességnél a gravidát kezdtem el szedni, állandóan fájt tőle a gyomrom. Nőgyógyászom javaslatára átváltottam Femibionra. Most 17 hetes vagyok és a Femibiont szedem 3 naponta az 1-1 szemet, nincs tőlle farkasétvágyam, összesen csak 2 kg-ot híztam tőle.
2010. márc. 9. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!