Nekem soha, semmilyen vitamintól nem volt. Én egyébként Femibion szedtem.
2010. jún. 27. 21:38
2/11 anonim válasza:
Én is szedek terhesvitamint, de nem minden nap, csak 3 naponta. Mellette folsav+magneB6. Én naponta többször is eszem, keveset és sok vizet iszom, meg teát, meg estefelé gyümölcsöket. De sajnos így is éjjel arra ébredek, hogy fel akarok falni egy hűtőt, ilyenkor nehéz ellenállni egy kis nasikának. Nekem a puffadás a bajom, az ellen nem tudok mit tenni, estére olyan vagyok, mint aki lenyelt egy lufit. 10+6
2010. jún. 27. 21:41
3/11 anonim válasza:
A terhes vitamin nem okoz éhségérzetet. Az éhségérzetet maga a terhesség okozza. Ha éhes vagy rágjál répát, almát, paprikát vagy más zöldséget, gyümölcsöt. A baba kívánja a vitamint. ;)
2010. jún. 27. 21:46
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Ancimanci, nem értek egyet! Nem vagyok terhes, csak tervezzük, és pontosan amióta szedem a terhesvitamint, állandóan éhes vagyok! Nem pszichés, mert csak ma jöttem rá az összefüggésre, kb. 3 hét után. És bizony, a vitamin egyes összetevőit étvágyfokozónak is adják. És akkor még erre jön rá az, hogy maga a terhesség is gerjeszti az étvágyat Viszont a répa és társai jó ötlet, köszi! :)
2010. jún. 27. 21:53
5/11 anonim válasza:
Nálam okozott ez is és a cigi letevése is:)Isteni volt,mégis csak 10 kg-ot híztam:)Szupi ugye? A titok, gyomortelító gyümölcs(pl mangó) és sok sok folyadék ami megtelíti a gyomrod:)
2010. jún. 27. 22:47
6/11 anonim válasza:
Én hütött paradicsomot,uborkát,almát,barackot ettem nasiként,amikor rámjött az éhség.
2010. jún. 27. 23:19
7/11 anonim válasza:
En is a gyumolcsokre szavazok. Mondjuk nekem nem a vitamintol volt farkasetvagyam (babatervezes elott es szules utan is szedtem es akkor nem okozott gondot). De az elso terhessegem alatt egy lovat felfaltam volna szivem szerint egyszerre. Akkor raktam le a cigit, szerintem ez volt a gond.
A lenyg: harom evig szedtem folyamatosan terhesvitamint, mert ket gyereket vallaltunk egymas utan, de meg mindig vekony vagyok. A titok az, hogy atallitottam az agyam, vacsira csak gyumolcsot, zoldseget eszem es napkozben, etkezesek kozott szinten, ha raghatnekom volt. Az abszolut gyoztes nalam az alma, pedig regebben meg sem ettem, illetve telen a narancs volt.
2010. jún. 28. 06:59
8/11 anonim válasza:
én pár éve Magne b6-ot szedtem és azt vettem észre hogy többeteszek és hízok. nem voltam terhes, idegre szedtem. az orvosom mondta hogy a B6 okozhat étvágynövekedést...nálam bejött...
2010. jún. 28. 08:42
9/11 anonim válasza:
Igen teljesen lehetséges.Én azóta szedem a terhesvitemint amióta pozitívat teszteltem és annyit kezdtem enni hogy 2 hónap alatt rámjött kapásból 10 kiló.Mondtam a védőnőmnek és azt tanácsolta hogy csak két három napomónta szedjem és akkor talán csökken az éhségérzet.Viszont azt javasolnám neked hogy ha megfogant a baba akkor a 12.hétig szedd megint minden nap és utánna megint csökkentsd vissza.Azért mert az első 3 hónap a legfontosabb a baba fejlődésében és akkor van a leginkább szükség a vitaminpótlásra.Sok sikert.
22+5hkm
2010. jún. 28. 10:56
10/11 anonim válasza:
1. vagyok, nekem az étvágyam sem nőtt meg a 9 hónap alatt, vártam végig, hogy mikor ennék lekváros kenyeret uborkával, vagy hasonlót. Sokszor csak azért ettem, hogy a napi 3 étkezés meglegyen.
A vitamin is és a kívánósság is egyedi dolog. Talán az elején szedd naponta, utána elég már ritkábban is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!