Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinaljak? Mit tegyek?...

Mit csinaljak? Mit tegyek? Miert nem engedi meg?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok es 2 hetes terhes.anyum nem engeid hogy megtartsam. baratom azt mondja hogy az en dontesem o melletem all. en nem akarom az abortusz. hisz az en verem a sajat gyerekem senkinek nem arot:(. es nem akarom megolni. tudom anyagilag sokba kerul:(. de tudom hogy keppes lennek felnevelnek
2010. márc. 8. 19:02
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
74%

23:59-es!Hogy vagy képes ennyi hülyeséget összehordani????Láss az orrodnál tovább!Ott is van élet. Te gyilkosságnak nevezed a teshességmegszakítást.Eszerint a nőgyógyászok gyilkosok?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Biztos megtapsolnának érte,ha ezt megosztanád velük. Mert ugyanis egy nő csak döntést hoz,de az orvos "veszi el az életet". Akkor mindet küldjük börtönbe,igaz?

De gondolom azért egy-egy komment megírása után büszkén mosolyogsz,hogy most aztán jól odamondtad!Ááááá

2010. márc. 9. 08:57
 52/56 anonim ***** válasza:
22%
Nem mosolygok,ha ez megnyugtat! Csak azt nem értem,hogy miért van az, hogy itt mindenki abortusz ellenes,mégis mindenki abortuszra küldi! És igen pont ez a véleményem az orvosokról, az anyuka meg nem csak döntést hoz és mossa kezeit mert nem ő turkál saját magában! 90 %-ban ő a felelős! Honnan tudjátok,hogy a kérdező nem érett rá! Talán ismeritek személyesen? Voltak olyan válaszolók is,akik szintén vele egykorúak voltak mikor gyermeket vállaltak és nem bánták meg! Miből gondoljátok,hogy nyomorogna! Honnan tudjátok,hogy a pasijának milyen munkája lesz?
2010. márc. 9. 09:24
 53/56 anonim ***** válasza:
70%

Természetesen nem ismerjük,ahogy -feltételezem- te se!

De!Abortuszellenesség ide vagy oda,nyilván azért gondoljuk itt többen is úgy,hogy esetében ez lenne a helyes út,mert :

Ha ő egy felnőtt,önálló,döntéseket meghozni képes 17 éves lenne (mint amilyen lehetne akár), akkor nem tette volna fel itt a kérdést,hogy mit csináljon! Nyilván az édesanyja azért tud beleszólni a döntésébe,mert még tőle függ ez a lány,az ő kenyerét eszi,az ő pénzén öltözik stb. Ha nem ez lenne a helyzet,nem lenne kérdés,hogy egyedül döntsön,a mama meg majd megszokná a gondolatot!

Én is azért döntöttem így annak idején,mert mint azt már írtam,még magamat se tudtam ellátni!!Mire szültem volna?Na mindegy is!Remélem nem bánja meg,akárhogy is dönt! üdv.:a 30 éves

2010. márc. 9. 09:41
 54/56 anonim ***** válasza:
57%

Én is 17 évesen lettem terhes. Mondjuk nekem párom 29.

Keresőképes. Anyuék mellettünk állnnak, és nagyon várjuk a babát juniusba jön, már 18 vagyok. Ha nincs havi jövedelmetek télleg ne vállaljátok, mert rengeteget kell rá költeni, mi most kezdtünk el vásárolgatni és nagyon sok. Ez amiért nem ajánlom, de a másik hogy egy gyereknek nem a puccos dolgokra, hanem egy szerető családra van szüksége. Ha úgy gondolod hogy biztosítani tudod neki a nyugalmat, a biztonságot és a szeretetet akkor tartsd meg!

2010. márc. 9. 11:05
 55/56 anonim ***** válasza:
34%
ha már sikerült összehozni tartsd meg.más is szült ilyen fiatalon és fel tudta nevelni.anyukád meg nem dönthet helyetted.
2010. márc. 10. 12:15
 56/56 anonim ***** válasza:
46%
az uccsonak, de dönthet helyette az anyja,hiszen csak 17 ertsd : nem nagykoru, persze ezt meg lehet kerülni
2010. márc. 19. 21:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!