Mit csinaljak? Mit tegyek? Miert nem engedi meg?
23:59-es!Hogy vagy képes ennyi hülyeséget összehordani????Láss az orrodnál tovább!Ott is van élet. Te gyilkosságnak nevezed a teshességmegszakítást.Eszerint a nőgyógyászok gyilkosok?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Biztos megtapsolnának érte,ha ezt megosztanád velük. Mert ugyanis egy nő csak döntést hoz,de az orvos "veszi el az életet". Akkor mindet küldjük börtönbe,igaz?
De gondolom azért egy-egy komment megírása után büszkén mosolyogsz,hogy most aztán jól odamondtad!Ááááá
Természetesen nem ismerjük,ahogy -feltételezem- te se!
De!Abortuszellenesség ide vagy oda,nyilván azért gondoljuk itt többen is úgy,hogy esetében ez lenne a helyes út,mert :
Ha ő egy felnőtt,önálló,döntéseket meghozni képes 17 éves lenne (mint amilyen lehetne akár), akkor nem tette volna fel itt a kérdést,hogy mit csináljon! Nyilván az édesanyja azért tud beleszólni a döntésébe,mert még tőle függ ez a lány,az ő kenyerét eszi,az ő pénzén öltözik stb. Ha nem ez lenne a helyzet,nem lenne kérdés,hogy egyedül döntsön,a mama meg majd megszokná a gondolatot!
Én is azért döntöttem így annak idején,mert mint azt már írtam,még magamat se tudtam ellátni!!Mire szültem volna?Na mindegy is!Remélem nem bánja meg,akárhogy is dönt! üdv.:a 30 éves
Én is 17 évesen lettem terhes. Mondjuk nekem párom 29.
Keresőképes. Anyuék mellettünk állnnak, és nagyon várjuk a babát juniusba jön, már 18 vagyok. Ha nincs havi jövedelmetek télleg ne vállaljátok, mert rengeteget kell rá költeni, mi most kezdtünk el vásárolgatni és nagyon sok. Ez amiért nem ajánlom, de a másik hogy egy gyereknek nem a puccos dolgokra, hanem egy szerető családra van szüksége. Ha úgy gondolod hogy biztosítani tudod neki a nyugalmat, a biztonságot és a szeretetet akkor tartsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!