Mit csinaljak? Mit tegyek? Miert nem engedi meg?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok es 2 hetes terhes.anyum nem engeid hogy megtartsam. baratom azt mondja hogy az en dontesem o melletem all. en nem akarom az abortusz. hisz az en verem a sajat gyerekem senkinek nem arot:(. es nem akarom megolni. tudom anyagilag sokba kerul:(. de tudom hogy keppes lennek felnevelnek2010. márc. 8. 19:02
31/56 anonim válasza:
20:06-os! egy dolog, hogy egy család milyen anyagi helyzetben van. de nekik van perspektívájuk, van esély! egy 17 éves lány tleg csak vagy a pucér pics@jára, vagy az anyja nyakára szül. dolgozó férj, rendesen fizetett albérlet, az már valami. de ez nem perspektíva.
32/56 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt. Nem ertekelek senkit le mert mindenki sajat velemenyt mondot. Csak megjegyzem hogy nem: szamomra egy uj elet nem egy kiskutya. nem hanynam edesanyamra mert az eletem keppes lennek adni erte. Hogy parom melletem maradna e? nem tudom. sose semmit nem lehet biztosra tuni. maskulonben 21 eves. o azt mondta hogy mellettem all es hoy mindegy neki hogy most vagy majd 1-2 ev mulva megy dolgozni. most ugyerzem hogy mindenki ellenem all csak az aki azt szeretne hogy megtartsam az nem. hisz en is ezt szeretem. en se elek luxusba,nem adatott ez meg.de ha megtehetnem inkabb elvenem magamtol azt a kis joletet is csak hogy ot megtarthassam.de anyukamek nem akarjak:(. es nem tudom mit csinaljak, az biztos hogy nincs erom abortuszra. ha csak ra gondolok, rola beszeek sirok. nagyon enhez es sose gondoltam volna hogy ilyen nehez legyen valami is. maskulonben parommal 2 eve vagyunk egyut
2010. márc. 8. 20:20
33/56 anonim válasza:
és honnan tudod hogy terhes vagy? egy 2hetes terhességet még nem lehet megállapítani.
34/56 A kérdező kommentje:
menszesz elott voltunk egyutt. a menszeszem mar alapbol meg sem jott. es akkor volt a peteeresem is. + orvos mondta hogy 99%. sokat eszek emelygek, faradekonyabb vagyok, faj a hasam az egyik oldalt,neha rosszul vagyok. Szoval szerintem is az vagyok. + erzem magamon es nem bebeszelem. mert sokkal konnyebb lenne ha nem lennek az. de nem mindig a konnyebbik ut a helyes.
2010. márc. 8. 20:29
35/56 anonim válasza:
Tudjátok szerintem ez a kérdés csak provokáció!! Nézzétek meg mennyi hibával íródott?Ennyi helyesírási,fogalmazási hibát nem vét egy 17 éves lány,hacsak nem direkt,vagy ennyire buta. De akkor meg hogy akar gyereket nevelni,őt neki kell majd tanítani,de neki is bőven van még mit!Továbbá akik okosan osztják az észt,hogy tartsa meg... hmm... egyszer a ti gyerekeitek is lesznek ilyen korúak.Örülnétek ha 17 évesen,iskolák nélkül szülne?Persze,hogy az anyja ellenzi!!! Mert van agya,és felelősségtudata!!! És igen 6000ért van kiságy.De neki van hatezre????Meg a többi... Én is kismama vagyok,nekem is volt abortuszom,tudom miről beszélek!Nem volt kellemes,a mai napig nem jó rá gondolni,de jól döntöttem!! Tanultam,buliztam,éltem,és most közel a 30hoz ANYA LESZEK!Nem csak szülök egy gyereket.... Gondolom jön a lepontozás az őszinteségemért,de egye-fene,ahogy gondoljátok! :) (Hja,és ha valódi kérdés lenne,szerintem már lett volna reakció erre-arra... ) Mindenkinek jó babavárást,és sok boldogságot!
36/56 anonim válasza:
Az életed adnád érte csakhogy abból nem lesz pénz! Anyádnak kell őt is eltartani, szóval szerintem van egy kis joga beleszólni! Mit nem értesz ezen? Nincs jogod rásózni a gyereket. Mert az nem csak abból áll hogy gondozod, azt elő is kell teremteni amivel gondozod. A te kicsi jóléted is anyád adja, tehát azt sem tőled van... És pont ezért nem vagy elég érett, mert nem érted meg... Nem azt mondtam hogy a gyerek egyenlő a kiskutyával, azt mondtam te beszélsz úgy mintha egy kiskutya lenne akit nem engednek a szüleid!
37/56 anonim válasza:
Akkor írj a saját nyelveden!!!!!!! És a primitív megnyilvánulásodból is látszik,NEM vagy anyának való!
38/56 anonim válasza:
20:47es vagyok.Így ,hogy törölték a reakciódat,már nem sok értelme van az arra adott válaszomnak.Azt is törölhették volna.Hmm,dönts felelősségteljesen,de ne önző módon!Minden jót..
39/56 anonim válasza:
20:33-as,büszke lehetsz az abortuszodra! Úgy gondolod,hogy jól döntöttél? Ez nagyon groteszk! Akkor valószínűleg azok az emberek is jól döntöttek akik meggyilkoltak valakit! Te is meggyilkoltad a gyermekedet! Harminc évesen leszel anya! Hát képzeld el,hogy az én édesanyám 17 évesen szült meg engem és fantasztikus anya és most nagyszerű nagymama! Őket sem támogatta senki! Egyébként te biztos nem vagy vallásos,mert akkor nem írnál erről ilyen könnyedséggel! Egyébként ha nem figyeltetek a kérdező azt írta,hogy a barátja kitart mellette! Elmegy dolgozni,nem az anyja nyakán fog élősködni! Nem kell elítélni a helyesírása miatt! Ahogy látom ékezet nélkül írt,az is lehet,hogy külföldön élő magyar! Egyébként meg elvileg felnőtt nők a válaszolók,mégis a káromkodnak,lekezelőek és rendkívül negatívak! Nem is gondoltam,hogy ennyi rosszindulatú ember van itt!
40/56 anonim válasza:
Kedves utolsó!Nem írtam olyat,hogy büszke lennék rá,de hogy jól döntöttem abban biztos vagyok! Azt senki nem kérdőjelezte meg,hogy az édesanyád jó anya... miről beszélsz? De azért gondolom nem a mai világban szült tizenévesen(hiszen akkor te most nem tudnál itt írogatni). Az én anyukám is fiatalon szült,de ez nem jelenti azt,hogy ennek törvényszerűen így kell lenni. És igen közel 30 évesen szülök. Nabumm!!!! Nem tudom mivel lettem volna jobb anyja 18 évesen egy kisbabának,amikor még iskolás voltam,és igazán még magamat se tudtam ellátni...Szerinted meg kellett volna szülnöm?Ugyan-ugyan...(mellesleg nem gondatlan voltam,hanem gyógyszer mellett lett)És az meg,hogy megöltem a gyerekemet??? Vicc!!!!!!!!!!!!!!!!! A 12.hétig elmehet magától is(persze utána is,sajnos) és akkor? Ne írj baromságot!A gyerekemet sose bántanám,de erről nem nyitok vitát! Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!