Mit csinaljak? Mit tegyek? Miert nem engedi meg?
Az anyagilag sokba kerül--------gondolom az abortusz,34ezer körül van.
Ennyi a babakocsira nem elég,és akkor még nem vettél egy kisinget.
Abortuszellenes vagyok,de gyerek ne szüljön gyereket,
Legyen munkád,majd utána.És nem vagyok benne biztos,hogy jár neki gyes,meg a többi,mert nincs egy év munkaviszonya.
Ne haragudj, de az írásodból ítélve te is nagyon gyerek vagy még.
Anyukád nem akarja, hogy tönkre tedd az életed.Miből tudnád felnevelni??
Az abortusz sem kellemes, én is ellene vagyok, de 17 évesen nem hiszem hogy vállalnám.Most várom a 3-ik babámat,nem terveztük, és hidd el sokáig gondolkodtam mit tegyek.Csak én kissé idősebb, és biztos kapcsolatban élő vagyok.Ti még nagyon fiatalok vagytok, a párod talán most melletted áll, de vajon később is így marad??Gondolj végig mindent, és remélem a legjobb döntést hozod.
Szia, tényleg nem egyszerű és nem olcsó egy kisbaba, (de nem fél milla) annyi nekünk sincs... de egy biztos az abortusznak olyan egész életre szóló lelki, érzelmi következménye van, ami nem éri meg hidd el.. hallgass a szívedre... meg tudod csinálni... főleg ha a párod is támogat.. remélhetőleg a baba láttán az anyud is megenyhül... meg háát ez is valahol egy pozitív dolog, hogy 17 évesen hajlandó vagy vállalni a tetteid következményéd.. ez érettsgre vall.
27+3 kismama
remélem, akik nagy hévvel ajánlgatják, hogy tartsd meg, azok pénzt is adnak rá a kérdezőnek. ugyanis a taccsvonalon kívülről a legkönnyebb ám jó tanácsot adni. írd ki a számlaszámod, és várd, mennyien utalgatnak majd :P
első...
Könyörgöm, miből veszi meg ha a szülei nem támogatják?
A barátod mennyi idős? Mennyire komoly a kapcsolatotok? Ha feltetted a kérdést akkor regálhatnál is a válaszokra.
végigolvasva a válaszokat gondolom nem lettél okosabb kedves kérdező.
Amúgy sok segély szervezet van, ahonnan tudnál szerezni babaruhákat, kocsit, kiságyat.
Csak nem értem anyukád miért ilyen ellenséges, végül is az unokájáról van szó...nem csodálom, hogy nem akarod az abortuszt, de ne is tedd, mert azokat is nagyon megviseli, akik gondolkodás nélkül mennek, hát még téged hogy megviselne, aki nem is akarod.
Barátod hány éves?Dolgozik?Az ő szülei nem tudnának segíteni?Vagy esetleg nagyszülők?Rokonok?Barátok?
Sok olyan embert ismerek akik megtartották a picit és megoldódtak a dolgaik.
Na ezért most biztos sokan el fogtok itélni, de ez az én véleményem! Én teljesen abortusz ellenes vagyok, de úgy gondolom, hogy emberek vagyunk és kell hoznunk igen nehéz életreszóló döntéseket és át kell tudni gondolni a dolgokat mi a jó a babának? Ha igazán szereted nem tartod meg! 17 éves vagy, könyörgöm mit akarsz?
Szülsz anyukádéknak egy gyereket, mert amikor majd a párod megunja a gyerek sírást és a többi velejáróját, akkor szerinted otthon fog maradni, főleg ha a haverok még A KORUKNAK MEGFELELŐEN ÉLNEK járnak bulizni, ismerkedni, TANULNAK...! És neked is azt kellene! Így akarsz felnevelni egy ÁRTATLAN PICI BABÁT? Hogy neked is és a babának is sokkal több mindenről le kell mondani, mint ha 10 év múlva, vagy még később szülnéd!
???????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!