Mit csinaljak? Mit tegyek? Miert nem engedi meg?
Nos! Tény és való, nagyon sok mindenkinek igaza van.
Ha a párod melletted áll, tudja mit kell tenni.Oda költözöl hozzá,egy gyors házasság, ez a születendő babának is jobb lesz.Elmegy mielőbb dolgozni, mert valamiből élnetek kell, és gyest sem fogsz kapni, mert fiatal vagy, bár a nagy 18 a vízválasztó.Szerintem addig amíg a szüleidnél laksz, ők parancsolnak neked, mert ők fizetnek, iskoláznak utánnad.Tehát próbálj saját magad talpra állni és ha úgy döntesz megtartod a babát, Sok sikert és egészséget hozzá.Egy gyermek egy nagy felelősség, (szerintem ahhoz is felelősség kellett volna, hogy gumit húzzon legalább fel az apuka).nekem még nincs 28 évesen és egyenlőre nem is szeretnénk/ szeretnék világrahozni egy gyermeket addig, amíg ilyen körülmények vannak az országban.
Szia. Nem olvastam el annyi választ kaptál.
Csak annyit akarok irni neked h én is annak idején 17évesen lettem terhes, nem tudtam dönteni csak siram.
Nekem az anyukám nem engedte meg h ne tartsuk meg!
Azóta a lányom 17éves gondolhatod mennyire imádom,
ha a párod melleted áll igen is fel lehet nevelni tisztességesen.
Az abortusz mindenképpen elítélendő!
Nehéz lesz de ha már összehoztátok,hajrá!!!
Lehet lovagolni ezen a témán, hogy "gyilkosság, gyilkos vagy...."! De szerintem ezen túl kellene már lépned! Én is abortusz ellenes vagyok, de vannak bizonyos helyzetek, amikor igenis az a megoldás és szerintem pont nem önzőségből, hanem mert a baba jövőjére gondolt. Ha nem tudta neki biztosítani a megfelelő hátteret, akkor miért döntött rosszul? Szerintem meg az az önzőség ha nem mered meglépni ezt a lépést, mert hogy számolsz el a saját lelkiismereteddel?????
De a legjobb megoldás VÉDEKEZNI! Én az első babámat várom és még soha nem voltam terhes, 28 éves vagyok és már egy pár éve élek nemi életet.... Szerintem ez lenne a normális, de ha már véletlen becsúszott akkor tudni kell meghozni a megfelelő és hosszú távon mindenkinek a "legjobb" döntést. Még ha ez felfoghatalan lelki fájdalommal jár akkor is! Sokszor az eszünkre kell hallgatni!
Anyukad azert nem engedi meg, hogy megtartsd a babat, mert tudja nagyon jol, hogy azt a babat NEKI kell majd nevelnie. Te egyfolytaban anyukadra biznad a gyereket.
Eszedbe ne jusson megtartani, tanulj, tanulj, tanulj!!! Ez most neked a legfontosabb, nem az hogy gyereket szuljel. Sajnalom anyukadat, de orulok, hogy idoben kiderult a dolog, es tud rola hogy terhes vagy. Nem 20 hetesen pocakkal jelentened be neki, hogy baj van. Igy most legalabb majd o elvisz, es meg var a dokinal. Fogadj neki szot, o tudja hogy mi a jo neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!