Miért olyan furcsa, hogy nem mindenki éli meg a császárt rosszul és nem mindenki "hal" bele?
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 19:03
31/32 anonim válasza:
Én se haltam bele, pedig elég belehalós típus vagyok :D
Én a császár után jobban éreztem magam, mint a "sima" szülésnél. Szerintem óriási élmény így is, úgy is maga a szülés és azt követő időszak is. Persze vannak nehézségek. De kifejezetten utálom, hogy túllihegjük mi nők ezt az egészet. Mármint meg kell élni, fel kell dolgozni, jó beszélni róla egy ideig (vagy van akinek pont fordítva)... de aztán lépjünk már túl rajta és ne gyártsunk hülye elméleteket ilyen császár vs. hüvelyi szülés ügyben. Mióta világ a világ szülnek a nők és ez különleges, ugyanakkor a világ legtermészetesebb dolga is. A helyén kell kezelni egyszerűen.
32/32 anonim válasza:
25-ös, pont az ilyen általánosítások csinálják a feszültséget: "Akárhogy is van, undorító, ahogy a csaszarosok lenezik a sima szülést." Ez pont annyira nem igaz, mint fordítva. Vannak hülyék, akik lenéznek bárkit bármiért, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!