10 hetes kismama vagyok. Elkeztem vérezni ahogy pisilek a papir olyan mit mikor menstruálok. A tisztasági betét is. Meg egy picit fáj a derekam meg a hasam. Mennyjek az ügyeletre?
Figyelt kérdés
Nem akarom elvesziteni a babàmat fèlek!2015. júl. 20. 17:30
21/29 A kérdező kommentje:
Elöször az ügyeletre mentem ök küldtèk a mentöt.
2015. júl. 20. 21:42
22/29 anonim válasza:
A terhesség alatti vérzés mindig aggodalomra ad okot. Nem értem, hogy nők miért ide írogatnak és várnak idegenektől látatlanban tanácsokat, ahelyett, hogy egyből mennének a kórházba. És nem, nem sima ügyeletre, ahol többnyire egy általános orvos fogad, aki úgyis továbbküld szakorvoshoz.
23/29 anonim válasza:
22: vidéken, autó nélkül nem nagyon van más választás, mint az ügyelet, ahol ugye úgyis hívnak mentőt, ha kell. Budapesten persze más a helyzet. :)
24/29 anonim válasza:
23-as
Ha faluban lakik valaki, akkor is általában a közeli városban van ügyelet, ahol nagy eséllyel már kórház is található.
Egyébként ilyen esetben azért csak összekukáznék valakit, aki be tud vinni kocsival.
25/29 anonim válasza:
24-es azért nem mindig lehet összekukázni vkit egy fuvarra.... Honnan tudod hogy esetleg nem most költöztek oda és senkit nem ismer?????
Amúgy pedig a lényeg hogy látni fogja most már szakorvos. Drukkolok Kérdező!
26/29 anonim válasza:
Kérdező mi van veletek? Reméljük csak egy kis progi pótlásod lesz!
27/29 A kérdező kommentje:
Jól vagyunk màr nincs semmi baj. Holnap màr mehetünk haza.
2015. júl. 23. 12:42
28/29 anonim válasza:
És mi volt a baj? ?azóta bentvagy kórházba?
29/29 A kérdező kommentje:
Tegnap kiengedtek! Minden ok mostmàr se barna se vèr semmi nincs. A baba is jol van. A korhàzba napi 3 szor kaptam a Duphastont de màr az sem kell szednem!
2015. júl. 25. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!