Csak én látom durvának, ahogy ez a kismama nyomkodja a pocakját?
Én se vagyok nyomkodás-párti, és nem is vagyok szakember, hogy tudjam, meddig lehet a pocit nyomni biztonsággal, így inkább csak bökdösni szoktam finoman, mikor játszunk a pocaklakóval. (Ő rúg, én finoman visszabökdösök, ő megint rúg, és ezzel elég sokáig eljátszunk...) De azért ennyire sosem...
Egyébként az biztos, hogy ott benn nagyon biztonságban vannak. Velem, szégyen-gyalázat, előfordult már olyan 25-26 hetesen, hogy félig hasra fordultam (mindig hason aludtam, most is pokolian hiányzik), és a pocim alá begyűrődött a takaró, így szegény leányzó elég kis helyre volt bezsúfolva. Igaz, arra ébredtem, hogy hihetetlen agresszívan rugdal, de valljuk be, jogosan is. Hála istennek, semmi baja nem esett, meg is nyugtatott a védőnő, hogy ennyitől nem lesz baja, ők ott nagy biztonságban vannak. A magzatvíz és a méhlepény nagyon védi őket, illetve nagyon hajléknyak is még.
Szóval lehet, hogy nekünk ijesztő, de nem kizárt, hogy az anyuka esetleg szakember. (Vagy nem fél, vagy hülye, vagy... )
31 hkm
azt hiszem itt olvastam a lufis hasonlatot. a baba a hasadban olyan mintha egy vizzel telt lufiban lenne, azt h
is hiaba razod, a viz olyan kozeget biztosit ami elnyeli a durvabb razkodas, utes javat is!
Semmi baja nem lesz a picinek ha megnyomod a hasadat.Persze nem baromi erősen.Vízben van,megvédi.Nem is tudod nagyon megnyomni.A lufis hasonlat jó.:)
Nekem is nstn volt,hogy úgy megnyomták majd be pisiltem.Semmi baja a lányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!