Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes kismama vagyok,...

26 hetes kismama vagyok, ikreket várunk, szerintetek hány héttel előbb kell befeküdni a kórházba, mint ahogy ki vagyok írva?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnek 28 hetesen kellett befeküdnie. (35 hetesen indult meg a szülés.)
2014. máj. 2. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 38. hét végére kellett befeküdnöm. Másnap megindult a szülés.
2014. máj. 2. 15:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Miért kellett az ismerősödnek már 28 hetesen befeküdnie?öt császározták vagy sima szülése volt?Kicsit már én is félek hogy hamar befektetnek,de eddig nincs semmi baj szerencsére.
2014. máj. 3. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha nekem sem kellene sokkal előbb befeküdni.Eddig úgy néz ki ha minden rendben lesz akkor a 38. héten megcsászároznak,neked sima szülésed volt?
2014. máj. 3. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 38. héten az egyik fiam simán született, a másik pedig keresztbe fordult mihelyt lett helye, előreesett a köldökzsinórja. Rohanás a műtő.

Tehát első sima, második császár. Szép élmény volt.

2014. máj. 4. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
36.héten saját kérésre fektetett be a doki mert már nagyon ki voltam magas vérnyomás (gyógyszert szedtem egy ideje) rendben volt minden...38 héten születtek császárral a fekvésük miatt, az egyik 3200 a masik 3600 gramm volt, nagy átlagban a 32.héten fektetik be az ikreseket...ha bármi kérdésed van nyugodtan irj üzit
2014. máj. 4. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez változó. Egy ismerősnek panaszai voltak, görcsök, méhszáj elkezdett megnyílni, így őt hamar befektették és a 36.-ik héten császározták. Másik ismerősnek meg a 38.-ik héten kellett csak befeküdni, utána nem sokkal meg lettek a babák. Ha nincsenek panaszok, ok nélkül nem kell heteket, hónapokat kórházban töltened.
2014. máj. 5. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!