10 hetes kismama vagyok. Elkeztem vérezni ahogy pisilek a papir olyan mit mikor menstruálok. A tisztasági betét is. Meg egy picit fáj a derekam meg a hasam. Mennyjek az ügyeletre?
Figyelt kérdés
Nem akarom elvesziteni a babàmat fèlek!2015. júl. 20. 17:30
2/29 anonim válasza:
Már indulj is mindenképp az ügyeletre.
3/29 anonim válasza:
Persze! Minél hamarabb, annál jobb.
4/29 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez màr vetèlès? Nagyon fèlek
2015. júl. 20. 17:42
5/29 anonim válasza:
Ezt az orvos tudja UH után megmondani de van mikor ők is csak talalgatnak. Lehet hormonpótlás kell csak de tényleg.. menjél, minél hamarabb. Itt nem tudunk segíteni.
6/29 A kérdező kommentje:
De most meg ahogy pisiltem most nem volt olyan a papir.
2015. júl. 20. 17:48
7/29 anonim válasza:
Akkor hátha elég lesz a hormonpótlás és minden rendben lesz. :)
Egyébként nálam is ilyen volt. Minimális barna főleg a wc papíron. Fel óra múlva buszon voltam. Úgy féltem pedig, hogy majdnem végig sírtam a buszt, hogy mi lesz most, mit fog látni az orvos uh-n. És amikor azt mondta ver a pici szíve szóval nincs baj, leesett a nagy kő. 6 hetes voltam. 12 hetes koromig progi pótlás kellett és jelenleg 30 hetes vagyok. Mert bementem. Ha nem teszem elmehetett volna a babám.
8/29 anonim válasza:
És akkor már szted nem is érdekes ez az egész vérzés, mert már elmúlt? Kérlek ne idegesits fel! Húzzál az ügyeletre, nem Érted? ? Ne legyél már ennyire ostoba. Nem itt kell irkalni, hanem KÓRHÁZ, ORVOS, ULTRAHANG, EBBEN A SORRENDBEN!
9/29 anonim válasza:
Sose értettem ezt a hezitálást!
Ha kell a gyerek, akkor tessék bemenni!
10/29 anonim válasza:
Menj be. Inkább legyen egy felesleges utad, ha nincs gond. Attól, hogy most nem jött vér, még lehet gond. Ha fontos a baba, akkor már minimum a váróban ülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!