Idegfajdalom 36 hetesen? Megbolondulok!
Sziasztok!
36 hetes vagyok, es kb. egy hete kezdodott, hogy a fenekemben fajdalommjelentkezett. A jobb oldalon kezdett fajni, mint amikor becsipodik egy ideg. Ha hosszabb ideig maszkaltam, akkor egy ido utan santikalni kezdtem.
Aztan naprol napra rosszabb lett. Elmentem csutortokon orvoshoz, de akkor mar az autohoz tolokocsit kellett kerni. Az orvos megultrahangozott, es azt mondta, hogy ugy fekszik a baba, hogy nyom egy ideget.
Ma mar olyan fajdalmam van, hogy megorulok! Alig birok kimenni a vecere. A fenekemtol egeszen a kislabujjamig teljes hosszaban faj a labam ettol az idegtol.
Konyorgom, adjatok valami tanacsot, mert megkattanok!
Az orvos azt mondta, hogy majd elmozdul a baba, de ez eddig nem tortent meg. Sot, ahogy naprol napra novekszik, egyre rosszabb. Probaltom mindenhogyan fekudni, kezzel elmozditani, de eselytelen.
Koszi a tanacsokat!
Koszonom, adtal egy kis remenyt, hogy elmozdulhat. :)
A masszast is kiprobalom.
En is abban bizok, hogy befordul mar lassan (mert meg faros), es akkor talan elmulik.
Kitartast neked is! Te is mar a celegyenesben vagy! :)
3-as vagyok. Elvileg nekem már fejfekvésű, de így is simán megoldja az idegre fekvést. :D Most egész hétvégén ez ment, délután leszállt róla, most a bordáimban van a lába. :)
Köszi, már nagyon várom, hogy kint legyen a kiscsaj!! :)
Elhiszem, hogy varod mar.
Szo szerint 'idegolo' ez a varakozas nekunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!