Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most szívtam el az utolsó...

Most szívtam el az utolsó cigit, biztatnátok egy kicsit?

Figyelt kérdés
Sajnos eddig dohányoztam. 17 hetes vagyok. Csökkentéssel próbálkoztam, ahogy ajánlották,de nem ment rendesen.Ezért most elszívtam az utolsót!!! De jó lenne, ha valakivel ki tudnám beszélni a dolgot, mert kell az erő és a biztatás! Csak a babámra akarok koncentrálni. Aki szidni akar nyugodtan, megérdemlem.
2015. júl. 10. 11:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ha nem lazán tetted le, akkor még van esélyed visszacsúszni

gyorsan olvasd el Allen Carr könyvét címe : Végre nem dohányzom

2015. júl. 10. 17:22
 12/20 anonim ***** válasza:
off 8, 9 ti lakásban dohányoztatok? alapvetően nem füstszagú a haj, a ruhák..
2015. júl. 10. 17:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, Utolsó. Voltál már dohányos közelében? Mi a teraszon cigiztünk, hiába ért minket a szél, akkor se tudtuk letagadni, hogy füstöltünk. Sokkal másabb cigi nélkül!
2015. júl. 10. 17:47
 14/20 anonim ***** válasza:

12, de dohànyzol, ugye? Àltalàban, aki cigizik az àllítja, hogy nem büdös a ruhàja, haja, szája, mert már fel se tünik neki a büz.

Nekem nem dohànyoskènt màr attól felfordul a gyomrom, ha csak elsétál mellettem egy dohànyos az utcàn (aki èppen nem cigizik). A büze annyira durva, hogy sokszor öklendezni kezdek ès nem bírok levegöt venni, amíg nem megy arrébb. Számomra döbbenetes, hogy a bagósok nem érzik ezt a szörnyü büzt, de valószínüleg màr teljesen eltompultak az érzékszerveik.

2015. júl. 10. 20:35
 15/20 Rekuci bre válasza:

Szia,ugyes vagy,en a paromat sikerult leszoktatnom,o is probalkozott csokkentessel,volt hogy napokig,1-2 hetig,egy honapig nem cigizett,aztan ujbol es ujbol....es egyszer kitalaltam hogy legyen motivalva,vettunk egy kicsi dobozt,egy resnyit kivagtam ( jo,en rajzoltam ra no smoking jelet,es hogy matol uj elet kezdodik) es abba a dobozba minen nap beletette a doboz cigi arat,(mert hogy egy dobozzal szivott egy nap) es hasznalta,mint egy kis perselyt. Azt allitja ez a legjobb otlet.es mar 9honapja cigimentes. Ugyhogy sok sikert.

Nagyon sok penzt felretudsz tenni igy,amugy mi pont babara szantuk az osszeget.

2015. júl. 10. 21:38
 16/20 Ditta323 ***** válasza:
Menni fog :) Én is terhesen (8-10. hét közt) tettem le, és végig azt mondogattam magamnak, majd ha megszültem hazajövök és elszívok egy szálat (nah ebből nem lett semmi :) ), majd mikor 8 hós volt a lányom akkor szívtam bele férjem cigijébe (nem kellett volna, mert szarul voltam tőle). Most 10 hós a lányom és sokszor megfordul a fejemben, hogy de rágyújtanék, de azzal a lendülettel el is hessegetem.
2015. júl. 10. 22:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Ditta323, kár lenne visszaszokni, főleg hogy nem remegsz utána.
2015. júl. 11. 06:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Kitartás! Én 6 hetesen tettem le. A pozi teszt után próbáltam csökkenteni több-kevesebb sikerrel, de hamar beláttam, hogy ez így csak kínlódás, dec 31.én éjfél előtt szívtam az utolsót:) Nem fogok hazudni, az eleje borzasztó volt. Pár napig éjjelente hülye álmaim voltak, izzadtam, nem tudtam aludni, melóban a kollégák is megjegyezték, hogy nagyon könnyen kiborulok az ügyfelek miatt újabban, jól vagyok e....persze biztosan betett a hormonváltozás is. Az első hetek voltak rosszabbak, és kb az eéső 3 hónapban voltak gyakran hiszti rohamaim, nagyon hirtelen haragű lettem. Pl eldőlt mellettem a falnak támsztott felmosó és hátba vágott egy kicsit én meg úgy bedühödtem, hogy cifra káromkodások mellett eltörtem a nyelét, apa ezt máig emlegeti :-D Vele is kiállhatalan voltam, de jól tűrte. Gyakran álmodtam, hogy dohányzom beszélgetés közben, amire azelőtt nem volt példa. Jövő hónapban szülök, 7. hónapja vagyok tiszta és mostanra végre elmondhatom, hogy ez az egyik legjobb dolog, ami történt velem. Már nem hiányzik társaságban, nem hiányzik takarítás közben (tudod, mikor megbeszéled magaddal, hogy akkor ezt még befejezem, utána kiteregetek és kimegyek egy cigire) 15 éves korom óta cigiztem, el sem tudtam volna képzelni, milyen lehet cigi nélkül. Voltak próbálkozások, nikotin tapasz, rágó, cukorka, pár hétre le is tettem, de mindig újra kezdtem. Ami érdekes, a pozi teszt után elolvastam én is ezt az Allen Carr könyvet, 3 napig nem dohányoztam, aztán megint, de kevesebbet, majd két hét múlva letettem. Nem tudom, hogy a könyv miatt e, vagy mert amúgy is nagyon akartam, de elképzelhető, hogy a könyv is segített (állítólag tudat alatt teszi, valami ilyesmit írtak benne, ha jól emlékszem). Sok kitartást kívánok!
2015. júl. 12. 17:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Menni fog ez!! 2éve szoktam le, majd nem rég "vissza szoktam" illetve 2hétig cigiztem. majd kiderült 4hetes vagyok. két pozitív tesztet kaptam és másnap mint ha elfujták volna a sovárgást. lazán kell venni. mintha sohasem lettél volna függő. meg persze a picike csoda aki benned nővekszik rengeteg erőt ad! :) hajrá!
2015. júl. 12. 17:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Amint megtudtam, hogy terhes vagyok, nem bírtam egyből letenni (próbáltam, de az izgalom miatt meg az újdonság miatt nem tudtam) inkább csökkentettem a napi mennyiséget.. 5. héten jöttem rá, hogy terhes vagyok.. a 6-7-8. héten 1-2-3 szálat szívtam naponta, azóta semmi. Eleinte borzalmas volt, azt hittem megőrülök, bárki szólt hozzám felrobbantam szinte, de ennek már 4 hete :) Most 12 hetes vagyok, és büszke vagyok magamra, hogy megpróbáltam és sikerült is.

NEM ÉRDEMLED MEG, hogy bárki is szidni próbáljon, vagy bárki is megjegyzést tegyen rád! Az emberek nem egyformák, ahogy a szükségleteik sem..Van aki 2-3 nap alatt letudja tenni, de van akinek sokkal nehezebb és ez miatt senkinek nincs joga ítélkezni.

Aki meg ezt teszi az nézzen szét a saját portáján, mert biztatást kértél, nem pedig undorító vélemény nyilvánítást.. Sok sikert neked, nekünk és mindenkinek aki ez ellen küzd, hiszen nem vagyunk vele egyedül :)

2015. júl. 15. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!