Dohányoztam terhesség alatt.6 hetes voltam, mikor megtudtam hogy terhes vagyok, azóta még egy slukkot sem szívtam. Ez ugye még nem volt későn?
Nyugi, nagyon korán abbahagytad, nem lesz semmi baja a picinek. Mellesleg gratulálok! Nagyon sok kismama képtelen a gyerekéért letenni a cigit!
Boldog babavárást!
Nem volt későn, ne aggódj! :)
Semmi baj nem lesz. Gratulálok a babához! :)
(Én is 5 hetesen tettem le, akkor tudtam meg, h terhes vagyok. Semmi baj nem volt. )
Én is pont 6 hetesen tettem le a cigit, mikor megláttam a pozitív tesztet, már nem gyújtottam rá, viszont előtte pont volt egy céges vacsora, ahol elég aktívan ettünk-ittunk (alkoholt) és cigiztünk. Akkor még nem is sejtettem, hogy várandós vagyok, mert a menzesz előtt voltam. Szerencsére semmi baj nem lett belőle. Az egész terhességet és szoptatást kibírtam, hogy ne cigizzek, viszont utána visszaszoktam.
Gratulálok a kisbabádhoz, és a kitartásodhoz is, hogy nem gyujtottál rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!