Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esélye, hogy terhes...

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Terhességre utaló tüneteim voltak/vannak ( hátfájás, hasfájás, erős hányinger, fáradékonyság, kedvetlenség, hotmonzavar, fehér folyás, hirtelen megnőtt a 2xesérre a mellem. Vettem 3 tesztet is az egyik érvénytelen volt a másik kettő negatív lett akkor letettem róla de a panaszaim nem szüntek meg ezért elmentem nődokihoz de közben pecsételő vérzésem volt. Én aszittem menstruálok de az orvos mondta, hogy pecsételő vérzés, nem rendes menzesz. De a baba még kicsi ezért az orvos azt mondta, hogy amég vérzek nemcsinál hüvelyi uh-t, de szerinte 90% a héten fog megint megvizsgálni de én már nagyon kíváncsi vagyok. Mert hallottam olyanról, hogy volt aki végig menstruálta a 9 hónapot és olyant is , akinek 4 teszt negatív lett, s mégis terhes. A doki szinte biztosra mondta, de amég nem csinál uh-t nem mondja 100-ra. Viszont nemtudom mi mástól lennének ilyen tüneteim. Ja és még annyi, hogy elég kívánós is lettem, és elég sokszor voltunk védekezés nélkül együtt.. Aki esetleg jártas ebben segitene, hogy legalább a vizsgálatig kapjak valami támpontot?? Nagyon megköszönném:))

2013. nov. 4. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó rendes menstruációd? Mikorra nem vártad? Akkor volt a pecsételőd amikorra nem vártad?
2013. nov. 4. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
A teszt ritkán téved. Ha te beleestél a ritkába, akkor elképzelhető, hogy terhes vagy, máskülönben pedig nagyon vágysz a babára és pszichésen produkálod a tüneteket.
2013. nov. 4. 12:01
 3/9 A kérdező kommentje:
a pecsételővérzés a mensi után kb 5-6 nappal jött
2013. nov. 4. 12:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Èrdekes kívàncsi vagyok mi lesz az uhn megírod ugye?
2013. nov. 4. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Azért a nemvárt után hat nappal már pozitívnak kellene lennie a tesztnek. Egy dolog lehet, hogy a nem várt menzesz előtt nem sokkal volt az aktus és késői peteérésed volt. Drukkolok nagyon!
2013. nov. 4. 12:15
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) megírom persze :)
2013. nov. 4. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak 2 héttel a nem várt után volt az első pozi teszt,pedig minden nap teszteltem,drukkolok h úgy alakuljon ahogy szeretnéd. :)
2013. nov. 4. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonló helyzetben lehetünk, annyiban különbözik, hogy nekem nem volt menstruációm, 2 napos csúszással barna folyásom volt 2-3 napig. Azon a héten voltam orvosnál, ennék 2 hete, és akkor azt mondta semmilyen rendellenességet nem lát, lehet korai terhesség. Múlt héten hétfőn csináltam megint egy tesztet, ami negatív lett. Holnap vagy holnapután megismétlem, mert nagyon sok tüneteim van. A melleim teltebbek lettek, érzékenyek, szurkál-nyilalgat a hasam alja, nincs étvágyam és ilyen kisgombócot érzek odalenn. Szinte ugyanolyan, mint az első terhességemnél. Hallottam már olyanról, hogy menstruáció előtt is teherbe lehet esni késői peteérés miatt, ebben az esetben később is mutatható ki. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy baba van-e a dologban! Kérlek írj majd mit mondott neked az orvos! Sok sikert! :)
2013. nov. 4. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2013. nov. 7. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!