Mi az esélye, hogy terhes lehetek, sikerül e, ilyen gyakorisággal?
Május 2.-án jött meg a mensim, azota védekezés nélkül (mensi alatt is ), minden nap, napi 4-5 alkalommal elmegy bennem párom. Ha végigcsináljuk így a honapot mennyi az esély a gyerekre? Tudom hogy ovuláciom (naptár szerint legalábbis) május 14 körül lesz. De ugye a sperma pár napig életképes. Vmi tippek esetleg?
24/L
Nekem tavaly március 5-én volt meg és március 12-től 24-ig minden nap együtt voltunk a párommal 2-szer :) és sikerült rögtön április 5-én már pozit teszteltem :) .
Szerintem sikerülhet :)
Szia! Nekem május 3.-án jött meg remélem utoljára! Mi ma kezdtünk el együtt lenni és csak 2 naponta fogunk egyszer. Szerintem így is sikerülhet ahogyan ti csináljátok,ha bírjátok szusszal,viszont a spermáknak úgy tudom kell 1-2 nap,hogy jó mennyiségű és minőségűek legyenek.
Majd azért informálj,hogy sikerült-e! :) Remélem mindkettőnknek pozi tesztje lesz,kb május 30 felé!
En is ugy tudom hogy kevesebb esely van ra ha tobbszor vagytok egyutt,de ha igy jo nektek akkor hajra.:)
Mi terveztuk,majdnem 3 evig probalkoztunk(elotte se vedekeztunk 3 evig) es 2 veteles utan PCOS mellett spontan osszejott ugy hogy nem gorcsoltunk ra pont akkor,es 4-5 naponta voltunk egyutt.:) Igy sikerult.De mikor mi is napi tobbszor probalkoztunk(mert volt olyan idoszakunk is a baba miatt) akkor nem sikerult..25+5 hkm
Úristen! Hogy bírjátok?! :)
Bocs az offért, de leesett az állam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!