Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esélye annak h így...

Mennyi az esélye annak h így terhes leszek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék babát, január 25.e óta nem szedek fogamzásgátlót. Eddig mindig úgy volt h amikor a párommal voltam az aktus után egyből ki mentem mosdóba akkor sajnos nem sikerült a baba. Most azon próbálkozunk ha nem megyek ki egyből hanem várok max 15-20 percet akkor össze jön..

Valaki volt még így?!!

Adnátok tippeket?!

2013. aug. 4. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi amikor próbálkoztunk, tudatosan párnát tettem a fenekem alá, és reggelig ki sem keltem. Reggel mosakodtam meg.

2. hónapban sikerült is a baba! Én soha nem szedtem fogamzásgátlót, illetve fél évig, de annak van vagy 7-8 éve.

Nem tudom, hogy ez a módszer segïtett nekem vagy a kislányom jönni akart, de én így tettem:-)

32+2hkm

2013. aug. 4. 02:00
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válasz ki próbálom azt is :)

sajnos 4 éve volt egy missed ab-om ami nagyon megviselt és akkor pár évig nem szerettem vna újra babát meg akkor még suliba jártam azért kezdtem el akkor gyógyszert szedni... Nagyon szeretnék babát de nem erőltetem ha jönni akar jön úgy is...

2013. aug. 4. 02:21
 3/4 Ananke ***** válasza:

Szia!

Én 10 évig szedtem gyógyszert,és nekünk 1,5 év után jött össze a babóka. Jó én nem csináltam semmi extra dolgot,max egyszer csináltam gyergyát,de nem hiszem,hogy ettől jött össze.De próbáld ki azért a párnát,gyergyát. Ártani nem árt :)

Sok szerencsét,egy 27 hetes kismama :)

2013. aug. 4. 18:06
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat :)

Sajnos a párommal csak napközben tudunk együtt lenni mert éjszaka dolgozik és délután meg alszik de össze hozzuk vhogy :)

2013. aug. 4. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!