Kalkulátor szerint 12 hetes vagyok. Nem vettem észre, h terhes vagyok mert megjött a havim. Érezhetem a kicsit, hogy ott van? Tudom, h buta kérdés de ez van. Nem a magzat mozgásra gondolok. Vagy tapintásból érezhettem h ott van?
Ha nem vetted észre, hogy terhes vagy és a havid is megjött, akkor miről beszélünk????
A kalkulátorok az utolsó menzesz első alapján számolva vannak kitalálva. Ha te menstruáltál, akkor már hogy a fenébe lennél 12 hetes terhes???
Vagy netán ennyi ideje nem menstruáltál? Döntsd már el!
Amúgy fogod magad, veszel egy terhességi tesztet és az megmondja, hogy terhes vagy-e!
Amúgy 12 hetesen még semmit nem kell érezned. Ritka, aki ilyenkor bármit is érez. Nyilván most nem a terhességi tünetekre gondolok, mert azok már nyilván ilyenkor megmutatkoznak, akiknél vannak. Sőt, akiknél vannak terhességi tünetek, 12 hétre már el is múlhatnak akár.
Ha már 12 hetes terhes vagy, akkor baromira sürgősen orvoshoz kéne menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lemaradsz az egyik legfontosabb genetikai ultrahangról.
Meg 3 pozitív tesztem van! Anyám.........Akkor megint miről beszélünk?
Terhesség alatt is megjöhet a vérzése ritka esetben a kismamának. És az nem olyan erősségű és mértékű, mint a normális vérzés. Éppen ezért kell feltűnőnek lennie, ha nem olyan, mint amilyen szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!