Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kalkulátor szerint 12 hetes...

Kalkulátor szerint 12 hetes vagyok. Nem vettem észre, h terhes vagyok mert megjött a havim. Érezhetem a kicsit, hogy ott van? Tudom, h buta kérdés de ez van. Nem a magzat mozgásra gondolok. Vagy tapintásból érezhettem h ott van?

Figyelt kérdés
Ne ítéljetek el a buta kérdésért! Dokihoz van idő pontom de az sokára lesz :(

2013. nov. 3. 12:11
1 2
 11/17 anonim válasza:
Már bocs de én nem kötelező terhesség tudomása vétele után saját orvoshoz menni!!12 hetes ultra hangra kéne már menned,én a helyedben mennék ahoz az orvoshoz aki van ugyanis bejelentkezés nélkül is lehet menni!
2013. nov. 3. 12:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Voltam és akkor dokinál de nem terhességet néztek hanem cisztát. Magándokit kerestem de senki nem fogadott mert, h itt az ünnep vagy volt. Még fura is volt.
2013. nov. 3. 12:35
 13/17 anonim válasza:
Nekem haspuffadás,fájó mellek,szédülés,hányás v hányinger.Nekem ezek volak.de én most vagyok 4 hetes terhes!
2013. nov. 3. 12:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem terhességet néztek, hanem cisztát?

És szeme nem volt az orvosnak, vagy hol voltál ultrahangon? Az orvos tán észrevesz egy terhességet még akkor is, ha nem azt nézi, nem? Elvégre nem szívultrahangon voltál, hanem kismedencein.

Vagy mikor voltál orvosnál?

Amúgy az sem biztos, hogy 12 hetes vagy.

Ha szeptemberben volt több vérzésed is, akkor ezt nem lehet pontosan megítélni, hogy mikor estél teherbe.

Mikor voltál utoljára orvosnál?

Mikor voltak a pozitív tesztek?

2013. nov. 3. 12:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Tesztet 4 napja csináltam. 2013.08.16. Akkor elküldtek egy másik ultrahangra ott meg 2013.08.30.
2013. nov. 3. 12:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Tehát utoljára augusztus végén voltál ultrahangon.

És ha augusztus végén, vagy szeptember elején lettél terhes, azt orvos még nem is láthatta, viszont akkor 12 hetes terhes sem lehetsz.

Viszont ha most elmész orvoshoz, akkor azért kb. a magzati méret alapján, nagyjából megmondja, hogy hol tartasz a terhességben.

Kórházba kértél amúgy időpontot?

Mert ha igen, lehet hogy jobban jársz, ha magándokihoz kéred, ott valószínűleg előbb sorra kerülsz.

2013. nov. 3. 14:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Holnap elmehetsz SZTK-ba is. Sürgősségi alapon kötelező fogadniuk!
2013. nov. 3. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!