Ma voltam ultrahangon 31hetes vagyok, de veszélyesztetet terhes vagyok a magzat növekedése miatt?
31hetesen a babám 1400-1500gram között van 31hetesen mekkorának kell lenni??? Jövhèten hivtak vissza ultrahangkontrollra, 32hetesre!
Ezek voltak fel tüntetve a papiron :
Magzat fekvése: Koponya végű
BPD: 80mm
AC: 230mm
Kalkulàlt súly: 1400-1500gram
veszélyeztetet terhesség a magzat növekedési elmaradása miatt..
Mit jelentenek? Annyira meg vagyok illyedve, koraszülött lessz a gyerekem? Tul kicsi a sulya 31hetesen.. Akkor kb mekkora lessz mire megszülök?? Eddig minden rendben volt minden vizsgalatom mondtak hogy szèpen fejlődik a picim, eszek rendesen mindent ami jol esik de akkor ez miért van? Vàlaszokat várok! Ha koponya fekvèsű a picim akkor ez azt jelenti hogy beàlt a Szűlőcsatornàba? Köszönöm 31hetes kismama
Nekem is ez volt. 32 hetesen 1720 g-ra saccolták.
Azt mondták túl kicsi,és lehet hamarabb kell szülni,meg hogy így se lesz 3 kiló felett stb...jól rám ijesztettek.
39+4 hetesen spontán szültem,minden gond nélkül.
A babám 3300 g és 55 cm lett.
Tehát emiatt ne ijedj meg,sajnos sokszor rosszak a becslések.
Szia ma voltam én is UH-n!
31+1 hetes UH eredményem:
BPD:80mm
AC:253mm
Súly: 1610 g.
Miért lenne rossz az eredményed?
Utolsó vagyok!
Mindenütt 1500-1600g -ot irnak a magzati súlynak 31. hét körül!
Megint utolsó vagyok!
Femur: 60 mm
Itt utána tudsz számolni
Hátt komolyan nem tudom akkor vagycsak a doki,
Akar rám illyeszteni? De miért? Mèg a terhes ambulanciara is elküldött retard gyanuja miatt ès 1hét mulva kontroll ultrahang..na most egy hét alatt mennyit gyarapodik? Ès akkor miért irtak ráa papiromra h veszèlyeztetett terhesség magzat növekedés elmaradása miatt.. Na hátt èn mmar nem értem! De remèlem h nem lessz semmi gondd/baj.. Köszönöm a gyors vàlaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!