Cigis kérdés? 11 hetesen tettem le végleg a cigit addig néha napján szívtam egyet. Anyukák akik így voltak és be is vallják? Jól jönne egy kis bátorítás, hogy nem lett baja és nem lesz beteg.
Azt akarod, hogy hazudjunk vagy az igazat akarod hallani?
Egyáltalán nem biztos, hogy nem ártottál a babának vele, babát vársz és nem vagy képes leszokni. Előre sajnálom szegény gyerekedet, képzelem, hogy fogsz róla gondoskodni ha ilyen alapvető dologra is képtelen voltál.
Szia. Mielött terhes lettem addig másfél dobozzal szívtam egy nap. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok eldöntöttem hogy mikor elmegyek orvoshoz onnantól leteszem a cigit. Így is lett. (6. héten voltam) Aztán pár hét vagy ónap után dugiba elszívtam egy héten párat, tényleg nem sokat. Ezt még a páromnak sem mondtam el.
Azóta egy szép egészséges 6,5 hónapos nagylányom van. :)
Mindkét terhességemnél így volt és van 2 makkegészséges gyermekem.
7,5 és 4,5 évesek és jóval ritkábban betegek, mint a más korabeli gyerekek, akiknek a szülei állandóan kérdezgetnek, hogy mi a titkunk :)
Az első meglepi baba volt, gyógyszerhiba miatt lettem terhes és akkor már 10 éve cigiztem. Ment az agyalás, hogy mi legyen velünk (8 hónapja voltunk együtt a párommal), úgyhogy nem a leszokás volt a legnagyobb gondom.
Amikor eldöntöttük, hogy megtartjuk, akkor pikk-pakk letettem a cigit, nem is hiányzott vagy 2 évig.
Majd 1-1x rágyújtottam, amikor olyan barátnőmmel találkoztam, aki dohányzott, de volt, hogy 1 hónapig nem is jutott eszembe. Azután újra terhes lettem és sajnos 1-1 szálat elszívtam az első 3 hónapban.
Egyébként ennek ellenére azt mondom, hogy a terhesség alatti dohányzás nagyon undorító dolog és ha neadjisten baja lett volna bármelyik gyerekemnek tuti, hogy minden nap szembeköpdösném magam a tükörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!