39 hetes vagyok 4 hete beteg! Miért nem múlik már?
Már miért ne lehetne rá gyógyszert kapnod?
Ha nem múlik, ráadásul zöld a váladék, akárhonnan jön is, akkor az egyértelműen bakteriális fertőzésre utal, amire meg antibiotikumot kellene kapnod.
És most mi árt jobban, azért az orvost is megkérdezném, egy antibiotikum kúra, vagy egy tüdőgyulladás? Ugyanis ha így folytatod, akár még abba is beleeshetsz.
Én biztos, hogy elmennék egy másik orvoshoz!
Egy bakteriális fertőzés nem fog C vitamintól, meg kamilla teától elmúlni. Arra antibiotikum kell. Plusz váladékoldó, ami segít abban, hogy a váladék feloldódjon és tudjon távozni. Pl. ACC.
Utolsónak igaza van, ez baci.
Én a 6 éves fiamnak, mikor nem akartam antibiotikumot adni szintén zöld náthára, akkor vöröshagyma levét (lereszeltem és kinyomtam) csöppentettem pipettával az orrába. Üvöltött, szét is törte a kis kezében jutalomként szorongatott Kinder tojást, annyira csípte, de 3 kezelés után (reggel, este, reggel) ezerszer jobban lett. Többször nem is nagyon szabad cseppenteni, mint 3, mert a nyálkahártyát kikezdi, de helyileg hat és természetes anyag. Ha olajat is cseppentesz utána, nem szárad ki annyira az orrod.
És C-vitamin!
Muszáj meggyógyulnod, mert nem lesz erőd világra hozni a picit. Azért betegesebbek a kismamák, mert az immunrendszerük legyengül, hogy ne "lökje ki" a várandósság elején a babát. Ez természetes folyamat mindenkinél.
Gyógyulj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!