Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cigis kérdés? 11 hetesen...

Cigis kérdés? 11 hetesen tettem le végleg a cigit addig néha napján szívtam egyet. Anyukák akik így voltak és be is vallják? Jól jönne egy kis bátorítás, hogy nem lett baja és nem lesz beteg.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 22:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Én csak a 12. héten tudtam lerakni. Persze mikor megtudtam csökkentettem jócskán volt olyan nap hogy nem is gyujtottam rá. Aztán a 25 hét táján volt egy nagy családi vita. Olyan ideges voltam begörcsöltem. akkor elszivtam egy szálat. Azután hetente egyet kettőt dugiba. Utolso honapban egyet se. 41. héten 3600gal 50 cmel született makk egészséges. Itt szuszog épp. Nagyob bánom hogy ilyen hülye voltam hisz bármi baja lehetett volna. "szembeköpdösném magam" én is.

De te kérdező tanulj mások hibájábol és nyugodj meg biztos egészséges rosszcsontod lesz.

2014. máj. 1. 19:23
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni hogy valaki akit érdekel a babája ne tudja lerakni a cigit azonnal. Ha meg fontosabb a cigi akkor mire föl a kérdés?
2014. máj. 1. 22:54
 13/22 A kérdező kommentje:
utolsó ha valaha dohányoztál tudod milyen nehéz letenni.lehetsz te várandós vagy nem, kínoz a rágyújtási kényszer!és ott a baba de nekem csak most sikerült teljesen letenni.meglehet kövezni érte de nem egyszerű .
2014. máj. 2. 07:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok, napi 2-3 dobozzal szívtam, pirosat a végén. Állandóan dohányoztam, de állandóan amikor olyan helyen voltam, hogy rá tudtam gyújtani, ha szabad napom volt felkeléstől lefekvésig, egyiket a másik után.

Megismertem egy csodálatos lányt, aki azt mondta nem áll szó dohányosokkal. Egyik napról a másikra letettem miatta.

Tudom miről beszélek, ha neked az élvezet fontosabb, mint a gyereked egészsége akkor bizony rossz anya vagy.

Akárhogy is magyarázkodsz, gyenge voltál, fontosabb volt a cigi, mint az, hogy a kicsi ne betegen szülessen.

25\L

2014. máj. 2. 11:40
 15/22 A kérdező kommentje:
van gyereked?akkor kommentelj ilyet, hogy valaki rossz anya!!!!!
2014. máj. 2. 13:39
 16/22 anonim ***** válasza:

Nincs gyerekem (még), de attól még ha valaki dohányzik terhesen meg tudom ítélni, hogy milyen anya.

Amúgy meg mindegy mit mondasz, a picinek árt ha dohányzol, dohányoztál, ártottál vele. Akárhogy is oltasz le engem,

2014. máj. 2. 14:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Szànalmas vagy 25L!!Minek jössz ide okoskodni ha gyerekes sincs!!Húzdle magad jobban jàrunk!!!!25hkm
2014. máj. 2. 15:17
 18/22 A kérdező kommentje:
főleg ,hogy senkit nem érdekel a kapcsolatod egy lánnyal...majd meglátjuk TE milyen anya leszel, ha leszel egyáltalán!szóval tényleg ne okoskodj itt
2014. máj. 2. 15:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Ezt minden épp eszű ember megmondja neked, hogy terhesen nem dohányzunk.

Most, hogy így beszélsz biztos nem ártott a babának, hogy szándékosan, tudatosan mérgezted...

2014. máj. 2. 16:11
 20/22 A kérdező kommentje:
olyan könnyen mondjátok meg mit szabad és mit nem.NYILVÁN ÉN IS TUDOM, HOGY NEM SZABAD VÁRANDÓSAN DOHÁNYOZNI, DE HA NEM ÉRTITEK MEG HOGY CSAK MOST TUDTAM VÉGLEG LETENNI AKKOR SAJNÁLLAK TITEKET..RENGETEG KISMAMA DOHÁNYZIK TERHESEN ÉS BE SEM VALLJÁK. ez meg nem magyarázkodás meg nem a cigi volt a fontosabb az életemben!!!!!!!! úgy hogy elég volt !!!!!!!!!!!
2014. máj. 2. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!