Cigis kérdés? 11 hetesen tettem le végleg a cigit addig néha napján szívtam egyet. Anyukák akik így voltak és be is vallják? Jól jönne egy kis bátorítás, hogy nem lett baja és nem lesz beteg.
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Én csak a 12. héten tudtam lerakni. Persze mikor megtudtam csökkentettem jócskán volt olyan nap hogy nem is gyujtottam rá. Aztán a 25 hét táján volt egy nagy családi vita. Olyan ideges voltam begörcsöltem. akkor elszivtam egy szálat. Azután hetente egyet kettőt dugiba. Utolso honapban egyet se. 41. héten 3600gal 50 cmel született makk egészséges. Itt szuszog épp. Nagyob bánom hogy ilyen hülye voltam hisz bármi baja lehetett volna. "szembeköpdösném magam" én is.
De te kérdező tanulj mások hibájábol és nyugodj meg biztos egészséges rosszcsontod lesz.
6-os vagyok, napi 2-3 dobozzal szívtam, pirosat a végén. Állandóan dohányoztam, de állandóan amikor olyan helyen voltam, hogy rá tudtam gyújtani, ha szabad napom volt felkeléstől lefekvésig, egyiket a másik után.
Megismertem egy csodálatos lányt, aki azt mondta nem áll szó dohányosokkal. Egyik napról a másikra letettem miatta.
Tudom miről beszélek, ha neked az élvezet fontosabb, mint a gyereked egészsége akkor bizony rossz anya vagy.
Akárhogy is magyarázkodsz, gyenge voltál, fontosabb volt a cigi, mint az, hogy a kicsi ne betegen szülessen.
25\L
Nincs gyerekem (még), de attól még ha valaki dohányzik terhesen meg tudom ítélni, hogy milyen anya.
Amúgy meg mindegy mit mondasz, a picinek árt ha dohányzol, dohányoztál, ártottál vele. Akárhogy is oltasz le engem,
Ezt minden épp eszű ember megmondja neked, hogy terhesen nem dohányzunk.
Most, hogy így beszélsz biztos nem ártott a babának, hogy szándékosan, tudatosan mérgezted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!