Ma másik vitaminra váltottam. Ahogy bevettem 10 perc múlva ki is hánytam. Lehet, hogy a vitamin miatt van?
hány hetes vagy? nekem hányingerem van az elevittől, de a dokim is azt mondta hogy szedjem, hát szedem.
kérdezd meg az orvostól hogy mit ajánl. én kérdezgettem hogy milyen vitaminokat ajánl
próbáld ki a hipp natalt! az nem gyogyszer, hanem ilyen folyekony gyumolcskoncentrátum, olyan, mint a kubu.
valamiert en minden gyogyszert kihanyok, miota terhes vagyok :( most talan a béres féle magneb6ot nem, de elotte a többi magnék kijottek :( a dokinom azt mondja lelki eredetu, lehet a valtas miatt. mindenkinek megvan az a vitamin, ami "bejon", igazabol kb mindben nagyjabol ugyanaz van, te is meg fogod talalni, amivel meg leszel elegedve :) (nezd meg melyiktol van székrekedésed, hizol e valamelyiktol, stb)
nekem a dokim azt mondta bármit szedhetek, elevitet, vagy gravidat..en nekifekudtem az internetnek, utanaolvastam, és ugy dontottem, hipp natallal kezdek, es szerencsére bejott.
jaj, éhgyomorra ne vegyél be ilyen lóadag vitaminbombákat! Én is kihánytam, hiába reggeliztem! CSAK ebéd után, kiadós ebéd után tudtam bevenni, akkor is utána kiálltam a szabad levegőre, sétálgattam 10 percet, és vártam, hogy futnom kell, de nem kellett. :))
Próbáld így!
szia. pont ma beszéltem erről a védönőmel és ő azt mondta hogy ha kijött annak megvan az oka. A szervezeted jelez hogy ez nem a megfelelő vitamin. A hipp natal az jó, de zsírban oldodó vitaminokat nem tartalmaz.A vérképedből a védönő meg tudja mondani hogy van e egyátralán vitaminhiányod és ha van akkor milyen vitaminokat szedj. Jó babavárást.
19hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!