Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok valami jót ajánlani...

Tudnátok valami jót ajánlani émelygésre? Nálam egész nap van sőt még éjjel is. Nehezen alszom el tőle! B6 vitamin semmit sem segít. Sokszor eszem keveset, az egy pár percig jó és utána megint érzem! Néha hányok is! 6 hetes km

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Igyal egy egy korty kolat ! Nekem bevalt 13 hetes kismama
2011. nov. 15. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem használt semmi éjjel nappal émelyegtem hánytam.az orvost kérdeztem és ő is azt mondta hogy erre nincs semmi gyógyszer
2011. nov. 15. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg citromosat inni nekem a limonádé meg a citromos nestea segített.
2011. nov. 15. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Elsőnél, a fiamnál mint kiderült a terhesvitamintól émelyegtem, amint abbahagytam elmúlt:) így maradt a magneb6 meg a folsav, másodiknál a kislányomnál csak az segített ha ittam egy pár korty hideg limonádét, és ettem egy kekszet, semmi más, ezen túl kell esni sajna:)
2011. nov. 16. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a gyömbéres üdítő használt, de ugye azt nem lehetett mindig inni. Csináltam gyömbérgyökérből teát is, de attól csak még rosszabbul lettem. Lehet, hogy nálad viszont beválik. A táskámban tartok egy gyömbérgyökeret, és néha szagolgatom, ha nem vagyok jól. Még ami használ, az a friss levegő, és próbálj mély levegőt venni! Én most vagyok 11 hetes, és most erősebbnek érzem, mint eddig. Gondoljunk arra, hogy csak az első trimeszterben lesz így, és valahol azt is jelenti, hogy dolgoznak a hormonjaink a babáért! Kitartás!
2011. nov. 16. 10:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Sok mindent próbáltam, de semmi! Max pár percig!Hááát...igazatok van ezen túl kell esni és tudni kell, hogy nem lesz mindíg így!!
2011. nov. 16. 16:17
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Mindenkinél más praktika válik be, 13 hetes kismama vagyok és én úgy próbálom az állandó hányingert csillapítani hogy amikor érzem valami nem stimmel akkor 2-3 korty sima víz, semmi más. Minden más csődöt mondott, így viszont már 3. napja jól vagyunk. :)

2011. nov. 17. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!