A vitamin ebben a formában is jó?
Most nyár van, így sok gyümölcs és zöldség kapható!!Azt egyél ami jól esik.
Én Elevitet szedtem onnantól, hogy meg tudtam, hogy terhes vagyok.
A lányom 3450grammal, és 54 centivel makk egészségesen jött a világra 7 hónapja. :)
Ha el mész nőgyógyászhoz, akkor kérhetsz tőle tanácsot, de igazán majd a védőnő tud neked segíteni.
Kellemes baba várást! :)
Én csak folsavat szedtem! Nekem még így is picivel nagyobb a babám!:) Véreredményem még mindig tökéletes. A dokim mondta,hogy ha megfelelően táplálkozom, akkor nem kell vitamin. Eddig úgy néz ki tökéletesen elég a változatos étrend!
23 hkm
Ja, gratulálok!:)
A plussz pezsgőtabletták rendkívül rosszul szívódnak fel, úgyhogy bármi mást is választasz, csak jobban jársz! Az Elevitről rengeteg rosszat lehet hallani, de azért is, mert szerintem ezt próbálják ki a legtöbben. Én azt eszem, semmi bajom nincs vele. A 12. héttől viszont csak 2 naponta eszem, hogy pótoljam azt, ami esetleg nem elég a sok gyümölcs ellenére.
29+2 hkm
Szerintem normális táplálkozással be lehet vinni elég vitamint! Ha jobban belegondolunk a legtöbb ember alapból nem eszik művitamint és nem mindegyik vitaminhiányos.
Csak a legtöbb embernek a napi két alma a vitaminadagja. Hát igen, az kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!