Molett/duci/plus size kismamik! Mennyi jött fel rátok félidőig, és összesen?
Figyelt kérdés
Vizesedéstől vagy hízástól lettél nagyobb súlyú? Doki, védőnő hogy áll(t) hozzátok?
Én is pluszos vagyok, érdekel egy kis statisztika...
2015. jún. 26. 09:09
11/13 anonim válasza:
Három babám van, mind a három terhességemet "extra plus size-ként kezdtem, félidőig jött rám kb.3-4 kiló, a végére összesen 6-8 kiló körül. A kórházból mindegyik alkalommal akkora súllyal jöttem ki, mint amennyi teherbeeséskor voltam, egyik alkalommal pár kilóval kevesebbel.
12/13 anonim válasza:
168 cm vagyok, 79,5 kg-mal kezdtem, és szülni 84,5 kg-mal mentem a 40. héten.
Szülés után 1 héttel mertem ráállni a mérlegre, és azt hittem rosszul látok: 69,9.
:)
13/13 anonim válasza:
Első baba: 172 cm/ 96 kiló teherbeeséskor.
A 20.-ik hétig fogytam 5 kilót, 39+2-re szültem 98 kilóval.
Most második baba, jelenleg 29 hetes vagyok.
172 cm / sajnos 106 kilóval kezdtem, fogytam valamennyit, jelenleg 107 kiló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!