Duci kismamik! Tennetek fel nekem 16-7-8-9 hetes kepeket a pocitokrol?
Képet nem tudok mutatni, de nekem is kb 20 hetesig csak a hájhasam látszott. Akkor kezdett kicsit kifeszesedni.
Most 30 hetesen már kiáll, de a háj ugye ott marad. Nekem olyan hasam volt, hogy derékvonal ketté vágta a hájam, ahol a gatyákat hordtam, na ez a kettévágás eltünt.
Sajnos nekünk nem lesz olyan divatkismama hasunk, de ne izgulj, majd fog látszani.
Az első kettővel nem emlékszem pontosan, de most a harmadikkal 21 hetesen kezdett el látszani egyáltalán valami, a 28.hétig, ha behúztam, simán el tudtam "dugni" a hasamat.
173 cm-hez 80 kg-val indultam (az elsővel 82, a másodikkal 78 voltam teherbe eséskor), most 33 hetesen vagyok 85, és pár hete látszik határozottan.
ha megkérdezhetem, hány kg-val estetek teherbe, és milyen magasak vagytok, hogy ilyen későn látszott?
én 160/76vagyok, bár fogyózok, de nagyon nehéz. Mindenhol van rajtam, nem csak hasam van, homokóra alkatom, és érdekelne, mikor fog majd kb. látszani... (még nem vagyok babás)
Koszonom a valaszokat :)
En 163/75-6 lettem terhes es most 71vagyok. holnap leszek 18hetes.. hatarozottan feszes terheshasam nincs,csak mar nem tudom behuzni egy ideje,plusz tegnap ota azt hiszem erzem a kisbabat :)
Kérdező: de jó hogy már érzed, én csak 21 hetesen éreztem.
Hold viola: 3as válaszoló vagyok. Én 164/79 voltam teherbeesés elött. Mire 11 hetesen elöször védőnőnél voltam, már csak 76 kiló voltam, mindenki dicsért hogy csinos vagyok, látszik hogy fogytam. Most 30 hetesen 80-81 kilo vagyok.
Én lefogyni régebben szénhidrát figyeléssel tudtam tartósan. Reggelire natúr müzli, vagy főtt zabpehely gyümölccsel, ebéd-vacsi főtt kaja, tészta és kenyér minimalizálás, az is ne fehér. 1 év alatt ment le 12 kg, és nem is jött vissza azóta, kb 5 éve.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!