15 hetes kismamak, tennetek fel nekem kepeket a pocitokrol?
15 hetesen a baba még a koldok alatt van,szoval ha gyomortájt van hasad,akkor valószínu fel vagy fújódva,vagy jollaktál :))). én is 15 hetes leszek pénteken,1 hete keszult ez a kép :)
szia
én is 16 hetes vagyok, nekem 95 a haskörfogatom, nekem is nagy a pocakom már estére :)
Szia! 12 hetesen még minden valószínűség szerint puffadsz, főleg, ha gyomortájékon látod nagyobbnak a pocakodat. Ne aggódj, szívből kívánom, hogy minden rendben legyen!
Ma 16+1 hetes vagyok, ez mai kép:
Nekem ilyen volt 15hetesen:
Jaj, ne haragudj, gőzöm sincs, honnan szedtem, hogy 12 hetes vagy! :D Tiszta lökött vagyok mostanában.
Viszont ha ez a része is nekem szólt: korántsem vagyok vékony alkat, 72 kg-ról indultam, csak valahogy szerencsésen oszlik el rajtam (ezek szerint).
Egyébként olyan nagyon élvezem az állapotomat! :) Remélem, Te is hasonlóan érzel, ez létezésünk egyik legszebb korszaka. Minden jót! :) 16+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!