Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12-13 hetesek tennétek fel...

12-13 hetesek tennétek fel fotót ide a pocitokról?

Figyelt kérdés
12 hetes vagyok és nagyon nincs pocakom! Vagyis kíváncsi lennék, hogy kinek mekkora ennyi idősen. Köszönöm előre is
2011. ápr. 4. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Képem nincs, de emiatt ne aggódj! Első babával a 20. hét után kezdett növögetni. (addig teljesen lapos volt a hasam)

Most, a második babával a 12. héten olyan vagyok, hogy nem lehet eldönteni, hogy csak híztam pocakra vagy baba van a dologban?

2011. ápr. 4. 11:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Bar en mar majdnem 6 honapja szultem,de vannak kepek a pocimrol,szivesen teszek fel,hogy megnezd :)

[link]

-ugy 13 hetesen

[link]

-16 hetesen

Boldog babavarast neked!!!Es ne aggodj a pocid miatt,lesz az meg nagyon nagy,es nehez is :)

2011. ápr. 4. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!