Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Molett/duci/plus size kismamik...

Molett/duci/plus size kismamik! Mennyi jött fel rátok félidőig, és összesen?

Figyelt kérdés

Vizesedéstől vagy hízástól lettél nagyobb súlyú? Doki, védőnő hogy áll(t) hozzátok?

Én is pluszos vagyok, érdekel egy kis statisztika...

2015. jún. 26. 09:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én 161/80-nal kezdtem. Egészen a 28. hétig stagnáltam. Azóta feljött 8 kg :( Szerintem van benne víz is, mert nem sokat eszem, leginkább csak zöldséget, és gyümölcsöt :) Persze hazugság lenne azt írnom, hogy semmi mást nem eszek :) Most a 37. hetet töltöm. Remélem 90-nél megáll a mérleg, és a szülés után visszaállok az eredeti súlyomera :) Az orvosom és a védőnőm is mindig dícsér, hogy ügyesen csinálom, és nem lesz meg a végére a +20 kg, mivel a kislányommal annyit híztam :S Te mennyire vagy plusszos? Mennyi idős a pocaklakód? :)
2015. jún. 26. 09:21
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Félidőig kb.5 kg-t híztam. Szerintem nem víz. Most olyan 95kg körül vagyok, de nem mérem. Fitt vagyok, egész nap pörgök a másik közel két évessel, háztartás, itthonról még dolgozom is kicsit, szóval egy perc megállás sincs :) a laborom tökéletes, a baba egészséges, már per pill nem izgat :) Fogytam már 25kg-t első baba előtt, megcsinálom újra, a második után. IR-es vagyok amúgy. A dokimat nem érdekli a súlyom, múltkor még azt is mondta, hogy sok sovány kismama szívesen cserélhetne velem, nagyon mozgékony vagyok és minden rendben van. A védőnő más tészta, ő csak ezen kattog, de hát mi mást is tehetne. Vérnyomást és súlyt tud mérni, más dolga nincs, hát ezen lovagol. Én meg letojom.
2015. jún. 26. 09:21
 3/13 anonim ***** válasza:

Semmi zsír nem jött fel rám szerencsére, 9 kg plusszal mentem szülni, de ez mind az utolsó grammig le is ment rólam szüléskor.

Én sajnos szoptatáskor híztam, most 2 év után kemény edzéssel sikerült leadni.

2015. jún. 26. 09:29
 4/13 anonim ***** válasza:
90-93 kg körül lettem terhes mindkettővel. Félidőt nem nem tudom, de kb 8,5-9 kg jött rám a végére. Ez szülés után elűnt teljesen. A kicsinél 1,5 héttel szülés után nem látszott, h valaha terhes voltam. De szoptatás alatt nem fogytam semmit. Sem az orvosom, sem a védőnő nem piszkált a súlyommal.
2015. jún. 26. 10:26
 5/13 A kérdező kommentje:

Én 22 hetesen 2 kg plusznál járok, de javarészt a víznek köszönhető, könnyen dagad a lábam, kezem. 88 volt az indulóm.

Olyan rossz, hogy mindenhol azt olvasni, jajajj a kövér kismamáknak, pánikot keltenek. Közben életemben nem éreztem magam ilyen jól, laboreredmények is jók, és panaszmentes vagyok. Nem tömöm magam, sose volt szokásom, fittnek érzem magam. A doki csak a sóhasználatra hívta fel a figyelmet, a védőnő pedig csak legyint mérlegeléskor, hogy ne aggódjak, szóval ők jófejek, az olvasásról kéne inkább leszoknom, főleg a netes cikkekről...

2015. jún. 26. 10:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Féludőben -3kgnál tartottam de végül +20 lett és ebből 2 ment le a szüléssel és még 20at híztam a szoptatás alatt.
2015. jún. 26. 10:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Én extra pluszosnak számítok ahogy olvasom. :D Én 102-vel kezdtem az elsővel...15 kg jött fel rám,abból 3 év alatt 9 le is ment. A másodikkal 5 kiló jött fel csak,mert diabéteszes lettem vele,és diétáznom kellett. A 3. gyerekkel 12 kilót szedtem fel,de ebből 4 volt a gyerek rengetek vizem is volt.
2015. jún. 26. 11:36
 8/13 anonim válasza:
120 volt a kezdosulyom,most 115 vagyok. 17.het
2015. jún. 26. 11:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Félidőig semmi, az elején fogytam 3 kilót, azt szedtem vissza a 12. hét után. A végére +7 lett, 12 ment le a szüléssel (nagyon vizesedtem). A doki és a védőnő nagyon kedvesek voltak, egy rossz szót se szóltak, nem kellett diétáznom se. Az egyetlen gond a pajzsmirigyemmel volt/van, terhesség alatt egyszerűen képtelenség volt normál értékre levinni a TSH-t, ez csak szülés után pár hónappal sikerült. Most próbálok visszafogyni a versenysúlyomra.
2015. jún. 26. 12:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én nem teljesen férek bele ebbe a kategóriába, csak érdekelt a kérdés nagyon. Még csak 16 hetes terhes vagyok, ezért nem tudok érdemben sokat nyilatkozni. 94-95 kg-ról indultam és most vagyok 86-87. Eddig rengeteget hánytam, azért fogytam ennyit. Kívâncsi vagyok, hogy hogyan alakulok a végére. Én már annak is örülni fogok, ha a 100-at nem érem el és megállok max. 99 kg-nál. :D Engem nem cseszegetnek a súlyommal. Ennek több oka is van. Arányosan vagyok dagi. :) A védõnõ el sem hitte, hogy mennyi vagyok(magas is vagyok viszonylag). Nincs túls sok háj a hasamon, ezért jól vizsgálható a baba. A másik ok, hogy külföldön élek, itt nem is nézik a súlyt, csak ha hirtelen jön fel sok(7-10 kg legalább). Kíváncsi vagyok, hogy otthon ezzel hogy fognak cseszegetni, ugyanis hazaköltözünk pár hónap múlva.
2015. jún. 26. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!