Szia! Én 161/80-nal kezdtem. Egészen a 28. hétig stagnáltam. Azóta feljött 8 kg :( Szerintem van benne víz is, mert nem sokat eszem, leginkább csak zöldséget, és gyümölcsöt :) Persze hazugság lenne azt írnom, hogy semmi mást nem eszek :) Most a 37. hetet töltöm. Remélem 90-nél megáll a mérleg, és a szülés után visszaállok az eredeti súlyomera :) Az orvosom és a védőnőm is mindig dícsér, hogy ügyesen csinálom, és nem lesz meg a végére a +20 kg, mivel a kislányommal annyit híztam :S Te mennyire vagy plusszos? Mennyi idős a pocaklakód? :)
2015. jún. 26. 09:21
2/13 anonim válasza:
Félidőig kb.5 kg-t híztam. Szerintem nem víz. Most olyan 95kg körül vagyok, de nem mérem. Fitt vagyok, egész nap pörgök a másik közel két évessel, háztartás, itthonról még dolgozom is kicsit, szóval egy perc megállás sincs :) a laborom tökéletes, a baba egészséges, már per pill nem izgat :) Fogytam már 25kg-t első baba előtt, megcsinálom újra, a második után. IR-es vagyok amúgy. A dokimat nem érdekli a súlyom, múltkor még azt is mondta, hogy sok sovány kismama szívesen cserélhetne velem, nagyon mozgékony vagyok és minden rendben van. A védőnő más tészta, ő csak ezen kattog, de hát mi mást is tehetne. Vérnyomást és súlyt tud mérni, más dolga nincs, hát ezen lovagol. Én meg letojom.
2015. jún. 26. 09:21
3/13 anonim válasza:
Semmi zsír nem jött fel rám szerencsére, 9 kg plusszal mentem szülni, de ez mind az utolsó grammig le is ment rólam szüléskor.
Én sajnos szoptatáskor híztam, most 2 év után kemény edzéssel sikerült leadni.
2015. jún. 26. 09:29
4/13 anonim válasza:
90-93 kg körül lettem terhes mindkettővel. Félidőt nem nem tudom, de kb 8,5-9 kg jött rám a végére. Ez szülés után elűnt teljesen. A kicsinél 1,5 héttel szülés után nem látszott, h valaha terhes voltam. De szoptatás alatt nem fogytam semmit. Sem az orvosom, sem a védőnő nem piszkált a súlyommal.
2015. jún. 26. 10:26
5/13 A kérdező kommentje:
Én 22 hetesen 2 kg plusznál járok, de javarészt a víznek köszönhető, könnyen dagad a lábam, kezem. 88 volt az indulóm.
Olyan rossz, hogy mindenhol azt olvasni, jajajj a kövér kismamáknak, pánikot keltenek. Közben életemben nem éreztem magam ilyen jól, laboreredmények is jók, és panaszmentes vagyok. Nem tömöm magam, sose volt szokásom, fittnek érzem magam. A doki csak a sóhasználatra hívta fel a figyelmet, a védőnő pedig csak legyint mérlegeléskor, hogy ne aggódjak, szóval ők jófejek, az olvasásról kéne inkább leszoknom, főleg a netes cikkekről...
2015. jún. 26. 10:38
6/13 anonim válasza:
Féludőben -3kgnál tartottam de végül +20 lett és ebből 2 ment le a szüléssel és még 20at híztam a szoptatás alatt.
2015. jún. 26. 10:56
7/13 anonim válasza:
Én extra pluszosnak számítok ahogy olvasom. :D Én 102-vel kezdtem az elsővel...15 kg jött fel rám,abból 3 év alatt 9 le is ment. A másodikkal 5 kiló jött fel csak,mert diabéteszes lettem vele,és diétáznom kellett. A 3. gyerekkel 12 kilót szedtem fel,de ebből 4 volt a gyerek rengetek vizem is volt.
2015. jún. 26. 11:36
8/13 anonim válasza:
120 volt a kezdosulyom,most 115 vagyok. 17.het
2015. jún. 26. 11:46
9/13 anonim válasza:
Félidőig semmi, az elején fogytam 3 kilót, azt szedtem vissza a 12. hét után. A végére +7 lett, 12 ment le a szüléssel (nagyon vizesedtem). A doki és a védőnő nagyon kedvesek voltak, egy rossz szót se szóltak, nem kellett diétáznom se. Az egyetlen gond a pajzsmirigyemmel volt/van, terhesség alatt egyszerűen képtelenség volt normál értékre levinni a TSH-t, ez csak szülés után pár hónappal sikerült. Most próbálok visszafogyni a versenysúlyomra.
2015. jún. 26. 12:28
10/13 anonim válasza:
Sziasztok. Én nem teljesen férek bele ebbe a kategóriába, csak érdekelt a kérdés nagyon. Még csak 16 hetes terhes vagyok, ezért nem tudok érdemben sokat nyilatkozni. 94-95 kg-ról indultam és most vagyok 86-87. Eddig rengeteget hánytam, azért fogytam ennyit. Kívâncsi vagyok, hogy hogyan alakulok a végére. Én már annak is örülni fogok, ha a 100-at nem érem el és megállok max. 99 kg-nál. :D Engem nem cseszegetnek a súlyommal. Ennek több oka is van. Arányosan vagyok dagi. :) A védõnõ el sem hitte, hogy mennyi vagyok(magas is vagyok viszonylag). Nincs túls sok háj a hasamon, ezért jól vizsgálható a baba. A másik ok, hogy külföldön élek, itt nem is nézik a súlyt, csak ha hirtelen jön fel sok(7-10 kg legalább). Kíváncsi vagyok, hogy otthon ezzel hogy fognak cseszegetni, ugyanis hazaköltözünk pár hónap múlva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!