16 hetesen folyik a vérem de nemtudom hova tenni a gyerekeket?
Bement a kórházba, nem?
De ne haragudj, ne nem vitázok veled, nem egyeznek a nézeteink, nem vagy emberséges, rágd meg nyugodtan hatszor egymás után a szart. Csak vigyázz, nehogy te is ilyen helyzetbe kerülj! Minden jót!
35-43 60% állj már le - ha valakinek van egy problémája, akkor senki sem kíváncsi arra, hogy te, aki balról jobbra és vissza tologatod az aktakupacot - sekélyes intellektussal és nulla empátiával megállapít egy baromságot, hogy azért van a gyermek, hogy "ne kelljen elmenni dolgozni" (mintha 2-3 gyerek mellett nem dolgozna valaki)
Menj, te legalább "dolgozz", ha már az egész kérdésről fogalmad sincs.
Kicsit eltúlozva, hogy megértsd, olyan, mintha egy tűzhöz kihívott tűzoltó nem mentené az életeket, és oltana teljes erővel, hanem leállna tárgyalni a tragédia résztvevőivel: miért kellett ennyi tűzveszélyes anyagot tárolni itt, nekem sokkal kevesebb papírom van otthon stb.stb.
Micsoda segítőkész emberek vannak, és az ilyen anyuka!!!!
Onnan h vérzik a kérdező eljutottál oda, h nem akar dolgozni és azért szült annyi gyereket. Meg minek? Mi közöd hozzá? Mit érdekel téged? A kérdésre értelmesen nem tudsz válaszolni de köpködni azt tudsz. Szerintem itt neked lenne mint szégyellned, nem a kérdezőnek. Végül bejutott a kórházba, írt pár sort. És? Nem azt mondom h jó ötlet gyakorizni ilyen esetben. De nem értem miért kell ilyen ocsmány módon viselkedni? Te ilyen mocskos természetre minek szültél gyereket? Erre akarod tanítani? Szép példa mondhatom. Nagyon büszke lehetsz magadra. Süllyednék 3méterre a föld alá a helyedben. Viszont annyi nem szorul beléd h ezt felfogd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!