Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen folyik a vérem de...

16 hetesen folyik a vérem de nemtudom hova tenni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Férjem többszáz kilóméterre van, mainimum 3 óra mulva ér haza. Mentőt hivtam de a gyerekeket nem vihetem magammal. Nincs akire bizhatnám őket. Mgvárom a férjem de nem lesz késő? Mitől vérezhetek? már ilyenkor nem lehet vetélés ugye?
2015. jún. 21. 11:32
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
27%
Tévedés! Nem élő gyerekek létjogosultságát kérdőjelezi meg, hanem az anya életképességét! Ha most nem tud ennyit elintézni, mi lesz később, ha valamelyik gyerekkel kel mondjuk orvoshoz rohanni, vagy gyorsan valamit intézni valamelyik gyerekkel. Négy gyerek???
2015. jún. 23. 08:27
 42/48 anonim ***** válasza:
71%

Bement a kórházba, nem?

De ne haragudj, ne nem vitázok veled, nem egyeznek a nézeteink, nem vagy emberséges, rágd meg nyugodtan hatszor egymás után a szart. Csak vigyázz, nehogy te is ilyen helyzetbe kerülj! Minden jót!

2015. jún. 23. 08:32
 43/48 anonim ***** válasza:
27%
Látom itt csak lehúzni tudják azt, aki elmondja a véleményét. Igen, arra céloztam, ha ennyi időre nem tudja most lepasszolni a 3 gyereket, mi lesz majd mikor a 4-et kellene?! De biztos én vagyok embertelen, mert csak annyi gyereket vállalok, akiket még akár egy szomszédra is rá lehet bízni. 3-at, 4-et azért már nehéz. A példa is mutatja.
2015. jún. 23. 09:45
 44/48 anonim ***** válasza:
65%
Persze, veregesd magad vállon. És ha alkesz a szomszéd? Te akkoris rábíznád a gyereked, hát gratulálok igazábol ez téged minősít. És ha most költöztek? Ha nem ismernek senkit? Akkor bedobod a kerítésen a gyerekd vagy mi? Kicsit szállj már magadba, nincs jogod a másikat elítélni, főleg ha nem is ismered.
2015. jún. 23. 09:49
 45/48 anonim ***** válasza:
34%
Ja, és ha van olyan szomszéd aki normális és vigyáz a te 1 szem gyerekedre, az hidd el a többi 2re is vigyázna. De nincs mindenkinek olyan szomszédja, pl mint nekem.
2015. jún. 23. 09:50
 46/48 anonim ***** válasza:
34%
És még egy mondtad és befejeztem... Én 3 gyereket vállaltam, segítség és egy állandóan dolgozó apa mellé. És nem attól függött hogy mennyit válalljak be, hogy "azt még le tudjam passzolni". Szerintem gáz felfogás.
2015. jún. 23. 09:54
 47/48 anonim ***** válasza:
54%

35-43 60% állj már le - ha valakinek van egy problémája, akkor senki sem kíváncsi arra, hogy te, aki balról jobbra és vissza tologatod az aktakupacot - sekélyes intellektussal és nulla empátiával megállapít egy baromságot, hogy azért van a gyermek, hogy "ne kelljen elmenni dolgozni" (mintha 2-3 gyerek mellett nem dolgozna valaki)

Menj, te legalább "dolgozz", ha már az egész kérdésről fogalmad sincs.

Kicsit eltúlozva, hogy megértsd, olyan, mintha egy tűzhöz kihívott tűzoltó nem mentené az életeket, és oltana teljes erővel, hanem leállna tárgyalni a tragédia résztvevőivel: miért kellett ennyi tűzveszélyes anyagot tárolni itt, nekem sokkal kevesebb papírom van otthon stb.stb.

2015. jún. 23. 09:57
 48/48 anonim ***** válasza:
62%

Micsoda segítőkész emberek vannak, és az ilyen anyuka!!!!

Onnan h vérzik a kérdező eljutottál oda, h nem akar dolgozni és azért szült annyi gyereket. Meg minek? Mi közöd hozzá? Mit érdekel téged? A kérdésre értelmesen nem tudsz válaszolni de köpködni azt tudsz. Szerintem itt neked lenne mint szégyellned, nem a kérdezőnek. Végül bejutott a kórházba, írt pár sort. És? Nem azt mondom h jó ötlet gyakorizni ilyen esetben. De nem értem miért kell ilyen ocsmány módon viselkedni? Te ilyen mocskos természetre minek szültél gyereket? Erre akarod tanítani? Szép példa mondhatom. Nagyon büszke lehetsz magadra. Süllyednék 3méterre a föld alá a helyedben. Viszont annyi nem szorul beléd h ezt felfogd.

2015. jún. 23. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!