28 hetes kismama vagyok és csúnyán köhögök illetve nagyon folyik az orrom torkom már nem nagyon fáj. Valami vírus lehet?
Figyelt kérdés
Milyen természetesen gyógymódot tudok alkalmazni ami nem árt a babának? gyógyszert szeretném mellőzni.2015. máj. 25. 21:58
1/7 anonim válasza:
Köhögésre meg orrfolyásra én nem terhesen se rohantam gyógyszerért, ez még nem betegség. Tea, méz, papírzsepi, pihenés.
2/7 anonim válasza:
Hagymatea. Nekem terhesen kétszer is segített jobb volt mint bármilyen gyógyszer.
3/7 anonim válasza:
Hagymatea, fokhagymas mez, kakukkfuves mez kamillateas gozoles es eskuszom napokkal hamarabb gyogyulok amiota kiprobaltam a gyerekeim porszivos orrszivojat. Vegre total Ki tudom tisztitani AZ orruregem nathas idoszakban. Mindig a fulemre huzodott, azota 1 alkalommal ereztem, hogy faj de nem kellett ra gyogyszer.
Sok citromos vizet iszom ilyenkor mindig. Jobbulast!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommentet. Attól mert én beteg vagyok a baba nem kapja el úgye?? :( Bocs a sok kérdésért csak az első babámat várom és ezért aggodóm "túl".
2015. máj. 26. 09:34
5/7 anonim válasza:
Nekem gyömbértea mézzel és hársfatea vált be.
Nem lesz baja a picinek.
35 hkm
6/7 anonim válasza:
Influenza virus van most a levegoben. Sajnos en is elkaptam, de lassan tul vagyok rajta. Arra figyelj, h lazad ne legyen! Egyebkent sok mezes citromos tea, izla tabletta es negro torokra, valamint coryzalia homeo. En ezeket szedtem, jah es neha rhinosprayt hasznaltam, mert nekem brutal orrdugulasom volt. 1 het minimum mig atmegy rajtad :/ r
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a lényeg hogy a babának ne legyen baja lázam eddig nincs hála istennek
2015. máj. 26. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!