Szokták engedni a gyerekeket vissza bölcsibe, ha még nagyon folyik az orruk?
Nem tudom nálatok hogy van, de nálunk a gyógyulás után már nem látja orvos. Felírja amit kell, ha nincs jól visszaviszem, és még marad itthon. Lázzal nem szabad nálunk a gyerkőcöket bevinni, de megnyugtatlak, ősszel-tavasszal az összes gyerek taknya-nyála egyben volt a bölcsiben és az oviban is.....:(
Ha nagyon durván folyik ne vidd, mert saját magának max a kezével dörgöli ki, az óvónő meg nem figyeli állandóan mikor fújja ki az orrát. :( Szerintem maradjon még otthon
Nálunk mindig vissza kell vinni, mert kell egy papír, hogy "közösségbe mehet".
Azt láttam már, hogy elég sok gyereknek folyik az orra. Valaki azt mondta, ha orrfolyás miatt nem vinné bölcsibe a gyereket, akkor sosem járna, mert mindig folyik az orruk. Meg hogy az még egészséges gyereknek számít, akinek "csak" az orra folyik.
Mondjuk a kislányom ügyesen ki tudja fújni az orrát, erőből és nálunk szerencsére foglalkoznak a gyerekekkel, törlik, fújják az orrukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!