Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti anyósotok is babusgatja...

A ti anyósotok is babusgatja a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Mert nálunk így van. Elég messze lakunk egymástól, így 2-3 havonta látja a gyerekeket. Míndig szólunk neki mikor megyünk. Csinál a gyerekeknek süteményt. Dédelgeti, puszilgatja őket, de én ezt nem szeretem. Szóltam neki többször is, de nem hagyja abba. Elkényeszteti őket, és ha itthon valamit nem kapnak meg hisztiznek. A fiam 7 éves, a lányom 2 éves.

Üdv: 2 gyerekes anyuka+23 hetes kismama

2013. jún. 21. 19:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

Ha hisztiznek nem azért mert 2-3 havonta egyszer a nagyi vesz csokit nekik.

Ennyire ne legyél már tipikus menny.

2013. jún. 21. 19:36
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Elég elba.ott világban élünk, ha már az is baj, hogy egy nagymama havonta 2-szer, 3-szor puszilgatja az unokáit és még sütit is mer sütni nekik. Igen, nálunk is szokta, de engem ez nem zavar. Te sem ölelgeted a gyerekeidet, meg puszilgatod, nehogy el legyenek kapatva??? Ilyet még nem is hallottam...
2013. jún. 21. 19:37
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nem havonta hanem 2-3 havonta puszilgatja és süt neki, most ezt képzeld el. Szegény gyerekek.
2013. jún. 21. 19:39
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa az még jobb... Ez elkerülte a figyelmem. Szerencsétlen gyerekek...
2013. jún. 21. 19:40
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bánom, ha babusgatja, kényezteti - elvégre, valahol ez a nagyisághoz tartozik nálam. A sütisütés nálam egyáltalán nem probléma.

Inkább szituációkra mondanám, hogy van, ami nem tetszik, ekkor hangot is adok a véleményemnek. Például volt olyan eset, hogy mi megbüntettük a férjemmel a gyereket (többszöri kérés, szólás ellenére is belevágtatott a nagy pocsolyába, sportcipőben), játék, minden nélkül ülnie kellett a kanapén, erre a mama elkezdte tutujgatni és abajgatni, hogy jaaaj, szegény kisunokám...

Az ilyen eseteknél érzem azt, hogy úgy próbál harcolni a gyerek szeretetéért, mintha ez valamiféle verseny lenne, kit szeret jobban a gyerek.

Amiért még szólni szoktam, ha kisbabaként kezeli a gyerkőcöt. Két éves futóbéka, menne, rohanna, de a mama lefogja, ölben puszilgatni, dédelgetni akarja, és meg van sértődve, ha erre nem vevő a gyerek.

2013. jún. 21. 19:43
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
miért jobb lenne, ha le se sz@rná????
2013. jún. 21. 19:44
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki, hogy sütit süt nekik, és szereti őket... az én anyósom sajnos ilyeneket nem tud....alzheimer kór
2013. jún. 21. 19:45
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
Én se szeretem ,ha a mama puszilgatja,kényezteti őket.Ilyenkor mindig megkérem inkább két pofont keverjen le nekik,hogy otthon érezzék mennyivel jobb.
2013. jún. 21. 19:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Végülis egy évben látja őket kb. 5x. Mi a francért csinál ekkora ügyet belőle nem? Minek süt? Visztek szendvicset. Jobb lenne, ha nem is köszönne, méghogy puszi! El van kapatva a nagyi nagyon!
2013. jún. 21. 19:51
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem hagytál ki valamit a történetből? Mert így ezzel semmi baj nincs. Nem fejted ki jobban, hogy mégis mi nem tetszik neked?
2013. jún. 21. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!