A ti anyósotok is babusgatja a gyerekeket?
Mert nálunk így van. Elég messze lakunk egymástól, így 2-3 havonta látja a gyerekeket. Míndig szólunk neki mikor megyünk. Csinál a gyerekeknek süteményt. Dédelgeti, puszilgatja őket, de én ezt nem szeretem. Szóltam neki többször is, de nem hagyja abba. Elkényeszteti őket, és ha itthon valamit nem kapnak meg hisztiznek. A fiam 7 éves, a lányom 2 éves.
Üdv: 2 gyerekes anyuka+23 hetes kismama
Ha hisztiznek nem azért mert 2-3 havonta egyszer a nagyi vesz csokit nekik.
Ennyire ne legyél már tipikus menny.
Én nem bánom, ha babusgatja, kényezteti - elvégre, valahol ez a nagyisághoz tartozik nálam. A sütisütés nálam egyáltalán nem probléma.
Inkább szituációkra mondanám, hogy van, ami nem tetszik, ekkor hangot is adok a véleményemnek. Például volt olyan eset, hogy mi megbüntettük a férjemmel a gyereket (többszöri kérés, szólás ellenére is belevágtatott a nagy pocsolyába, sportcipőben), játék, minden nélkül ülnie kellett a kanapén, erre a mama elkezdte tutujgatni és abajgatni, hogy jaaaj, szegény kisunokám...
Az ilyen eseteknél érzem azt, hogy úgy próbál harcolni a gyerek szeretetéért, mintha ez valamiféle verseny lenne, kit szeret jobban a gyerek.
Amiért még szólni szoktam, ha kisbabaként kezeli a gyerkőcöt. Két éves futóbéka, menne, rohanna, de a mama lefogja, ölben puszilgatni, dédelgetni akarja, és meg van sértődve, ha erre nem vevő a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!