Nektek nem furcsa, ha valaki azt mondja hogy "egybe akarja letudni" a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Bennem ez olyan érzést kelt, hogy ez valami rossz dolog, amin gyorsan túl kell esni.
Ti mit gondoltok?
2013. ápr. 17. 17:56
1/8 anonim válasza:
Nyilván ha mondjuk 3 gyereket akarsz, te sem akarnál 9 évig otthon lenni, ha meg lehet oldani kevesebbel is.
2/8 anonim válasza:
De ez tényleg elég hülyén hangzik pedig csak egy több mondatos körbemagyarázás rövidítése végülis...mert itt arra gondolnak szerintem hogy karrier meg munka szempontból nem teheti meg vki hogy szül egy babát aztán 3-44 év múlva még egyet hiszen akkor pl. nem jár már gyed így egyszerűbb egymás után vállalni 2-t kevesebb kiesés a munkából, van rá esély hogy "megvárnak" a melóhelyen és nem rúgnak ki, és anyagilag is a legjobb.
3/8 anonim válasza:
Nem furcsa. Ez csak annyit jelent, hogy nem akar a gyerekvállalások között visszamenni dolgozni. Az én munkahelyemen pl. mindenkit visszavesznek szülés után, de baromira nem örülnének, ha a két terhesség között visszamennék fél-egy évre.
4/8 anonim válasza:
3-4 év akart lenni természetesen nem 44.
5/8 anonim válasza:
Nem, nekem sokkal furcsább amikor anyuka többes számba beszél az egy gyerekéről.
6/8 anonim válasza:
Nem, bár nyers megfogalmazás. Mi is több 3-4 babát szeretnénk, de én nem úgy fogalmaznék, hogy "egyben akarom letudni", hanem úgy, hogy kis korkülönbséggel egymás után, nekik is és nekünk is jobb lesz úgy. Nem akarok túlesni rajta :) Egyáltalán. Így is itthon leszek vagy 6-7 évet, mert én nem adom bölcsibe egyiket sem, cska oviba. De szerintem a szülőknek is könnyebb, ha csak egyszer kell babázni, egyszer hosszabb ideig, és a gyerekeknek is jobb, ha közel vannak egymáshoz korban és hasonló érdeklődésűek lesznek, mint 4-5 év különbséggel, hogy amikor az egyik gimibe megy, addigra a másik fősulira... szétszakadnának. Ezért vagyunk a kis korkülönbség mellett. De nem letudni akarjuk őket :) Ez tényleg nem szép kifejezés.
7/8 anonim válasza:
Érdekes,nem hinném,hogy 9 évig lenne otthon aki nem egymás után zsinórba szüli a gyerekeit.Simán lehet az is,hogy 2 évesen megy agyerek bölcsibe anyukák 1-2 évig dolgozik,megint 2 év otthon,megint 1-2 év munka,vagy akár több korkülönbséggel.Legalábbis nekem szimpatikusabb ha nem mint a soron következnek a gyerekek hanem 3-4-5 év korkülönbséggel.De persze egy egyéni döntés,de furán hangzik ez a kijelentés az tuti.
8/8 anonim válasza:
Nekem sem olyan fura, persze értem azt, amit írsz, hogy rossz érzés társul hozzá. Mindenkinek a saját életkörülményei határozzák meg, hogy szeretné és hogy alakul.
Nekem inkább az a fura, amikor látván, hogy ikreim vannak, azt mondják: Legalább letudtad egyszerre...Na, mintha tudatosan ezt lehetne alakítani. Nyilván ilyet csak az mond, akinek nincsenek ikrei és nem tudja milyen költséges és nem egyszerű dolog ez. Én nem érzem azt, hogy egyszerre letudtam legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!