Miért furcsa az, hogy nem akarunk kis tesót?
Kisfiam 2 éves múlt.Folyton azt kérdezgetik,hogy mikor jön a tesó?Én erre mindig azt mondom,hogy nem szeretnénk másikat és teljesen ledöbbennek.
Mert kell a tesó,egyedül lesz,nem tud kivel játszani...stb
Nem érzem azt,hogy szeretnék másikat.Nagyon sokat vártunk a kisfiamra,imádom,Ő az életem értelme és valamiért nem vágyom másikra.De miért furcsa ez mindenkinek?
Akinek csak egy gyermeke van miért döntött így?
Én most egyelőre anyagiak miatt döntenék úgy, h elég csak 1 gyerek.
Semmi értelmét nem látom annak, h szüljek még egy gyereket, ergó az elsőnek ne tudjak megadni úgy dolgokat, ahogy most.
Védőnőnk is kérdezte, h akarunk e 2. babát, ugyanezt elmondtam neki kicsit kifejtve és annyit mondott, h bár inkább azok gondolkodnának így, akiknél valóban kéne, mert nem látják el normálisan a gyerekeket.
Ettől függetlenül, ha mégis sikerülne még egy bébi, (akire azért vágyom :) ) biztos, h megtartanánk és ha erőn felül is, de megpróbálnánk "szintet" tartani, pedig nem vagyunk gazdagok.
Hát én még senkiről nem hallottam, hogy azért piszkálnák mert ne lenne tesója, aki ezért piszkál valakit igen degenerált.
Kérdező: senkinek semmi köze hozzá, hány gyermeket vállaltok, csak kényszerből, mert ez az elvárás ne szülj még egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!