Mert nálunk így van. Elég messze lakunk egymástól, így 2-3 havonta látja a gyerekeket. Míndig szólunk neki mikor megyünk. Csinál a gyerekeknek süteményt. Dédelgeti, puszilgatja őket, de én ezt nem szeretem. Szóltam neki többször is, de nem hagyja abba. Elkényeszteti őket, és ha itthon valamit nem kapnak meg hisztiznek. A fiam 7 éves, a lányom 2 éves.
enyém is ezt csinálja amúgy, sőt, én el is várom tőle! hisz ez a dolga, kényeztesse, itthon nincs hiszti ebből pedig hetente 3x-4x megyünk anyóshoz!
amúgy ha 2-3 havonta találkoznak azzal a "szörnyeteggel" aki mer nekik sütit sütni és megpuszilgatni őket, majd otthon hiszti van abból ha valamit nem kapnak meg, egészen biztos lehetsz benne, hogy nem a nagyi ront el valamit, hanem te csinálsz valamit rosszul, hisz amiatt nem lehet
2013. jún. 21. 21:00
12/21 anonim válasza:
Szegény nagymama! 2-3 havonta dédelgetné szeretett unokáit és Te ezért még rá is szólsz? Az én anyukám és anyósom is dédelgeti és én ezért végtelenül hálás vagyok nekik, hisz minél több szeretetet kap a gyerek, annál jobb. A hisztik okát pedig valami másban kéne keresned, nem ebben, az biztos.
2013. jún. 21. 21:40
13/21 anonim válasza:
Az én anyósom pont ilyen, sőt az anyukám is. Borzasztóak :-) Viccet félre téve, ez benne van a nagyik munkaköri leírásában.
2013. jún. 21. 22:02
14/21 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom, hogy puszilgatja, babusgatja őket, hanem ha menni akarnak játszani visszatartja őket, hogy adjon neki egy puszit. Mikor mentünk az anyósom tökfőzeléket csinált (amit szeretnek a gyerekek), de ők milánóit akartak enni, így megcsinálta nekik. Mikor itthon voltunk brokkoli krémlevest csináltam (amit szeretnek a gyerekek), ők túros tésztát akartak enni. Mondtam nekik holnap akkor csinálok azt. Erre ők elkezdtek hisztizni.
2013. jún. 21. 22:20
15/21 anonim válasza:
Visszatartja a játékba szegényeket egy percig szörnyű, megfosztja egész gyerekkorától őket.
2013. jún. 21. 22:24
16/21 anonim válasza:
Az én anyósom is "úgy ugrál", ahogy a 2,5 éves fiam fütyül. :) Bármit megcsinál neki, amit csak megkíván. Ebben semmi kivetni valót nem látok, én örülök neki, hogy ilyen nagyija van a kisfiamnak. Én is imádtam, hogy a mamám a kérésemre elkészítette a kedvenc ételeimet. Ettől fügetlenül még tudtam, hogy hol a helyem. Nem hiszem, hogy emiatt hisztiznek a gyerekeid.
Az meg, hogy 3 havonta egyszer kicsit vissza vannak fogva a játékban, mert éppen egy puszit akar "kisajtolni" belőlük a nagyi, nem hiszem, hogy tragédia. Hidd el, túl fogják élni. :)
2013. jún. 22. 00:18
17/21 anonim válasza:
Én 28 éves leszek, de a nagyim, aki 84 éves, azonnal sütni kezdi a kakaós csigát, ha előre tudja, hogy mikor megyünk látogatóba, mert tudja, hogy az a kedvencem. Mostanában inkább nem is szólok előre, mert nem akarom, hogy fárassza magát. Van még 8 unokája rajtam kívül és mindenkinek pontosan tudja mi a kedvence. Azt már nem is mondom, hogy az egy éves kisfiamat a nagyszülei és a többi családtag annyira szereti és kényezteti, hogy folyamatosan cipeli, játszanak vele, minden finomsággal etetik és az összes játékának kb 10%-át vettük mi, pedig az sem kevés. Szerintem teljesen normális, hogy egy nagyszülő kényezteti a gyereket. A szülő azért van, hogy nevelje, a nagyszülő pedig azért, hogy "elrontsa" :)
2013. jún. 22. 07:18
18/21 anonim válasza:
Egy nagymamának az a "dolga", hogy kényeztesse és szeresse az unokáit. Nevelni a szülőknek kell szerintem. Olvass el pár anyósos kérdést itt a GyK-n (elég sok van) és örülni fogsz szerintem, hogy ilyen anyósod van.
2013. jún. 22. 08:04
19/21 anonim válasza:
Én örülnék,ha ilyen anyósom lenne...itt lakik az utcában,de kb.3 hónapja nem jött át az unokájához,sőt még a szülinapját is elfelejtette,azóta sem jutott az eszébe...hidd el,a gyerekeid nem azért hisztiznek,ne legyél vele ilyen hárklis,semmi rosszat nem akar ő nektek...nem bántásból,de fogadd el őt,és örülj neki,h imádja az unokáit!!!
2013. jún. 22. 11:28
20/21 anonim válasza:
Én meg azt nem szeretem hogy állandóan édességgel tömi,már a legutóbb rá szóltam hogy ezért nem eszik a gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!