Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen folyik a vérem de...

16 hetesen folyik a vérem de nemtudom hova tenni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Férjem többszáz kilóméterre van, mainimum 3 óra mulva ér haza. Mentőt hivtam de a gyerekeket nem vihetem magammal. Nincs akire bizhatnám őket. Mgvárom a férjem de nem lesz késő? Mitől vérezhetek? már ilyenkor nem lehet vetélés ugye?
2015. jún. 21. 11:32
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy ez azèrt gàz....hogy így leràz a mentő 3 gyerekkel...:( Na de mindegy, taxival kórhàzba ott màr jó kezekben vagytok ameddig meg nem èrkezik a fèrjed...Amúgy sajna van ilyen, nincs mindenkinek segítsège...:(
2015. jún. 21. 11:57
 12/48 anonim ***** válasza:
Csak van egy szomszéd aki vállalja... még ha pénzért is, hogy vigyáz rájuk. Muszáj lesz találni valakit. Én drukkolok, hogy minden rendben legyen :)
2015. jún. 21. 11:57
 13/48 anonim ***** válasza:
35%

ma 11:54

Jó, hogy ne veygen ki a férj szabit, de hogy többszáz kilóméterre legyen, mikor bármikor történhet baj. De amúgy nem is erre írtam, de hogy nincs se egy szülő, se testvér, se barát, se jó szomszéd, egyzerűen senki, akire lehetne számítani vészhelyzetben...

2015. jún. 21. 12:03
 14/48 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, remélem rendben lesz minden.
2015. jún. 21. 12:15
 15/48 anonim ***** válasza:
71%
Férjem kamionsofőr. Nem 300 km-re szokott lenni..várom a 3-dikat,. egyedül vagyok, családom az ország másik felén. Na erre varrj gombot, van ilyen. De konkrétan ha baj van gyors átküldöm őket a legközelebbi szomszédba, ha jóba vagyunk ha nem, bajban azért segít a másik. Volt rá példa, amikor az egyikkel rohannom kellett, másikat nagyon szívesen vállalta amíg meg nem érkezett a barátnőm. Hihetetlen, hogy emberek nem tudják ezt elképzelni, hogy van ilyen.
2015. jún. 21. 12:16
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Gorcsolsz? Mert ha nem akkor talan van remeny. Enegm is 16 hetesen vitt be a mento mert omlott belolem a ver, de semmj elojele nem volt. Nem fajt, nem gorcsoltem. Csak vereztem. Nekem elso baba volt. Igy mikor bevitt a mento kiderult h hematomam van az verzett. Akkor azt mondtak ez veszelyesebb fiatalabb terhessegnel mert aprocska a magzat es a verzes "kisodorhatja" ekkora babat mar ritkabban.Ha nem nyilsz akkor lehet h neked is ez van es az verzik. Ezerrel pihenes, amig nem jutsz korhazba. Mindenkepp ott lenne a helyed. A helyedben felhivnam a mentosoket h msr pedig jojjenek erted es viszed a gyerkocoket mert nem tudod hova tenni oket nincs mese, de a babadat se akarod elveszteni. Ez nem igy mukodik. Amugy mennyi idosek a gyerekek?

Ha vegkepp nem akarnak kimenni erted hivd a rendoroket h hiaba hivsz mentot a gyerekek miatt nem jonnk erted de neked surgos bent lenned. Legyenek kedvesek segiteni. Ez nem lehet kifogas amiert gyerekeid vannak. Nevetseges komolyan.

2015. jún. 21. 12:18
 17/48 A kérdező kommentje:
Bejottunk taxival es most keresnek valakit aki vigyaz a gyerekekre aztan megvizsgalnak.Koszi a valaszoka
2015. jún. 21. 12:40
 18/48 anonim ***** válasza:
Szorítunk, majd írj!
2015. jún. 21. 12:42
 19/48 anonim ***** válasza:

Egyébként a mentőnek kötelessége elvinni, a gyerekeket pedig ilyenkor a családvédelem hatáskörében elhelyezik.

A gyakorlatban - mivel most pár óráról van szó - valószínűleg az egyik irodában ücsörögne velük az egyik dolgozó.

2015. jún. 21. 13:03
 20/48 anonim ***** válasza:
Szorítok, hogy ne legyen baj!
2015. jún. 21. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!