Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen folyik a vérem de...

16 hetesen folyik a vérem de nemtudom hova tenni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Férjem többszáz kilóméterre van, mainimum 3 óra mulva ér haza. Mentőt hivtam de a gyerekeket nem vihetem magammal. Nincs akire bizhatnám őket. Mgvárom a férjem de nem lesz késő? Mitől vérezhetek? már ilyenkor nem lehet vetélés ugye?
2015. jún. 21. 11:32
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Mindenkepp ird meg mi van veletek.
2015. jún. 21. 13:05
 22/48 anonim ***** válasza:
24%

Amúgy ez azèrt gàz....hogy így leràz a mentő 3 gyerekkel

Szerinted lehet három gyereket biztonságosan szállítani egyidőben mentővel??? Nincs benne ennyi ülőhely...

Kérdező, te meg gyakorizás helyett hívtad volna fel a rokonokat, barátokat, szomszédokat, ovistársak szüleit. Ja tudom, senkitek sincs, mindig ez szokott a válasz lenni...

2015. jún. 21. 13:37
 23/48 anonim ***** válasza:
64%

Most velem van a baj, amiért nem hiszem el, hogy ha egy felnőtt 3 gyerekes anyukából dől a vér, akkor halál nyugodtan leül netezni és még a kórházból is irogat?

Ember, van ilyen, hogy valaki a neten ismeretlenektől vár választ, amikor vérzik és 3 gyerek nyüzsög körülötte??????

2015. jún. 21. 14:28
 24/48 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, várjuk, hogy mi lett Veled, irj ha jobban vagy!
2015. jún. 21. 15:13
 25/48 anonim ***** válasza:
19%

ma 14:28

Nekem is kamugyans kicsit... Az még egy dolog, hogy 3 gyerekkel, terhesen, tök egyedül van, de hogy se egy barát, ismerős, rokon, szomszéd, senki nincs akinek szólhatna, aztán főleg az, hogy veszhelyzet esetén leül gyakorizni, hogy mit csináljon, aztán vizsgálat előtt is gyakorizik... na nekem ez már fura.

2015. jún. 21. 16:45
 26/48 anonim ***** válasza:
31%
Tudatos családtervezés. Aztán meg majd sírnak, hogy milyen nehéz sok kis gyerekkel egyedül, mert apuka állandóan dolgozik, de ha esetleg otthon van akkor sem segít. Én sem hiszem, hogy sehol semmi segítség.
2015. jún. 21. 17:41
 27/48 A kérdező kommentje:
Ugy latom mar nincs szükség ram. Hat koszi akkor gondoljatok hogy hazudok. Csak gratulalni tudok. Ennyit a kedves anyukakrol.
2015. jún. 21. 20:09
 28/48 anonim ***** válasza:
21-es vagyok, én azért remélem jól vagy(tok).
2015. jún. 21. 20:35
 29/48 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező!

Hogy jutott eszedbe gyakorizni, miközben vérzel és 3 gyerek van melletted? Mire számítottál, hogy vki majd átmegy vigyázni a gyerekeidre?

Na ezért gondolom, hogy ilyen nincs, mert egy felelősségteljes anya ilyenkor megoldást keres, nem a gyk-n panaszkodik...

2015. jún. 21. 21:10
 30/48 anonim ***** válasza:
0%
Azért az is szép, hogy te netezel, miközben a gyerekeidet próbálja elhelyezni az ügyeletes a kórházban... mi lett volna, ha inkább őket nyugtatgatod?
2015. jún. 21. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!