16 hetesen folyik a vérem de nemtudom hova tenni a gyerekeket?
Amúgy ez azèrt gàz....hogy így leràz a mentő 3 gyerekkel
Szerinted lehet három gyereket biztonságosan szállítani egyidőben mentővel??? Nincs benne ennyi ülőhely...
Kérdező, te meg gyakorizás helyett hívtad volna fel a rokonokat, barátokat, szomszédokat, ovistársak szüleit. Ja tudom, senkitek sincs, mindig ez szokott a válasz lenni...
Most velem van a baj, amiért nem hiszem el, hogy ha egy felnőtt 3 gyerekes anyukából dől a vér, akkor halál nyugodtan leül netezni és még a kórházból is irogat?
Ember, van ilyen, hogy valaki a neten ismeretlenektől vár választ, amikor vérzik és 3 gyerek nyüzsög körülötte??????
ma 14:28
Nekem is kamugyans kicsit... Az még egy dolog, hogy 3 gyerekkel, terhesen, tök egyedül van, de hogy se egy barát, ismerős, rokon, szomszéd, senki nincs akinek szólhatna, aztán főleg az, hogy veszhelyzet esetén leül gyakorizni, hogy mit csináljon, aztán vizsgálat előtt is gyakorizik... na nekem ez már fura.
Kérdező!
Hogy jutott eszedbe gyakorizni, miközben vérzel és 3 gyerek van melletted? Mire számítottál, hogy vki majd átmegy vigyázni a gyerekeidre?
Na ezért gondolom, hogy ilyen nincs, mert egy felelősségteljes anya ilyenkor megoldást keres, nem a gyk-n panaszkodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!