Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen folyik a vérem de...

16 hetesen folyik a vérem de nemtudom hova tenni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Férjem többszáz kilóméterre van, mainimum 3 óra mulva ér haza. Mentőt hivtam de a gyerekeket nem vihetem magammal. Nincs akire bizhatnám őket. Mgvárom a férjem de nem lesz késő? Mitől vérezhetek? már ilyenkor nem lehet vetélés ugye?
2015. jún. 21. 11:32
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
25%
Azert annyit irhattal volna azoknak akiket erdekel h mi van veled, veletek. Ilyen esetben miert a frocsogokkel foglalkozol?
2015. jún. 21. 22:58
 32/48 anonim ***** válasza:
63%

Remélem jól vagy! Otthon vagy már?

Milyen jó olvasni, hogy sokan el sem tudják képzelni, milyen segítség nélkül!

Mi a férjemmel több, mint 200 km-re lakunk a szüleimtől, rokonságtól, az ő szülei meg másik kontinensen. Nemrég költöztünk, ismerősök nincsenek. Nekem is van gyerekem, sajnos bajban is csak egymásra számíthatunk a férjemmel, de időnként ő is elutazik. A szomszéd sem úgy működik, hogy "csak úgy odaadom" a gyereket, ő sincs egész nap otthon!

Szóval átérzem a kérdező helyzetét... látom sokan el sem tudják képzelni ez életet segítség nélkül... mindig is irigyeltem azokat, akik mindent meg tudnak oldani segítséggel..

2015. jún. 22. 00:22
 33/48 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó, de ha nincs segítséged, te leülsz gyakorizni, miközben "folyik a véred"? Meg ha bemész a kórházba kivizsgálásra és viszed a 3 gyerekedet magaddal, akkor nekiállsz mellettük netezni?

Mert szerintem ez a gáz!

2015. jún. 22. 06:16
 34/48 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem sem igaz, legalabbi remelem. Olyan nincs, hogy felhivja a mentöt, közli, hogy terhes, verzik, es a mentösök nem mennek ki, mert 3 gyereke van, akikre nincs ki vigyazzon. Ilyen nincs. Azonnal kimennek es megoldast keresnek majd a helyszinen.
2015. jún. 22. 10:52
 35/48 anonim ***** válasza:
16%
Én ehhez annyit fűznék hozzá, akinek semmi segítsége, senkije akire számítson, akire 1 órára rábízza a gyerekeket, minek vállal 4 vagy akár annál több gyereket is? Az ilyet soha nem értettem... A 4.-et várja, de a másik 3-at 1 órára nem bírja lepasszolni. Szép. Mindegy, a lényeg, csak vissza ne kelljen menni 2 gyerek között dolgozni...
2015. jún. 22. 17:16
 36/48 anonim ***** válasza:
54%

Persze, nyilván nem gyakori kérdésezni ülnék le :))

Csak azt furcsállottam, hogy sokan azon csodálkoznak, hogy "hogy lehet úgy szülni, hogy nincs segítség". Ha ezen múlna a családtervezés... sajnos nem mindenkinek adatik meg... ha gond van, persze valahogy meg kell oldani.. De hadd ne mondjam, mindenki kerülhet ilyen helyzetbe egy pillanat által, hogy segítség nélkül marad... és akkor mit csinál 2-3-4 gyerekkel? Ezt így előre nem lehet tervezni..

2015. jún. 22. 20:43
 37/48 anonim ***** válasza:
22%
37-es: Miért is? Teljesen igaza van a 35-ösnek.
2015. jún. 23. 08:19
 38/48 anonim ***** válasza:
56%
hogy lenne bármiféle igaza a 35-nek? Mikor valaki bajban van - jön a szarrágó elveivel, megkérdőjelezi élő kisgyerekek létjogosultságát - töröltetni akartam, olyan gennyes. De maradjon csak, látszódjék milyen embertelenek vannak köztünk.
2015. jún. 23. 08:22
 39/48 anonim ***** válasza:
73%
Azért, mert más baján kárörömködik. Azt sem tudjuk mi történt tegnap a kórházban. Azt sem tudjuk hogy ilyenek otthon a körülmények. De az ítélkezés az megy ezerrel. Először tán mindenkinek a saját háza táján kéne söprögetni, aztán szembeköpni magát, nem egy vadidegent embert kellene elítélni. Ennyi.
2015. jún. 23. 08:25
 40/48 anonim ***** válasza:
*milyenek-bocs még reggel van
2015. jún. 23. 08:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!