16 hetesen folyik a vérem de nemtudom hova tenni a gyerekeket?
Remélem jól vagy! Otthon vagy már?
Milyen jó olvasni, hogy sokan el sem tudják képzelni, milyen segítség nélkül!
Mi a férjemmel több, mint 200 km-re lakunk a szüleimtől, rokonságtól, az ő szülei meg másik kontinensen. Nemrég költöztünk, ismerősök nincsenek. Nekem is van gyerekem, sajnos bajban is csak egymásra számíthatunk a férjemmel, de időnként ő is elutazik. A szomszéd sem úgy működik, hogy "csak úgy odaadom" a gyereket, ő sincs egész nap otthon!
Szóval átérzem a kérdező helyzetét... látom sokan el sem tudják képzelni ez életet segítség nélkül... mindig is irigyeltem azokat, akik mindent meg tudnak oldani segítséggel..
Utolsó, de ha nincs segítséged, te leülsz gyakorizni, miközben "folyik a véred"? Meg ha bemész a kórházba kivizsgálásra és viszed a 3 gyerekedet magaddal, akkor nekiállsz mellettük netezni?
Mert szerintem ez a gáz!
Persze, nyilván nem gyakori kérdésezni ülnék le :))
Csak azt furcsállottam, hogy sokan azon csodálkoznak, hogy "hogy lehet úgy szülni, hogy nincs segítség". Ha ezen múlna a családtervezés... sajnos nem mindenkinek adatik meg... ha gond van, persze valahogy meg kell oldani.. De hadd ne mondjam, mindenki kerülhet ilyen helyzetbe egy pillanat által, hogy segítség nélkül marad... és akkor mit csinál 2-3-4 gyerekkel? Ezt így előre nem lehet tervezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!