Két funkciós babakocsi már ciki?
Ha meglenne a fiam régi babakocsija, ami 2 funkciós volt, simán azt használnám, de hát már 7 éve volt annak, hogy megvettem, az évek során nem győztük kerülgetni, így eladtam. De mondom, ha meglenne, biztosan azt használnám, én nagyon szerettem, szép is volt, tetszett a színe is, kényelmes volt, könnyű, szóval minden szempontból jól használható. Csak azért veszek most háromfunkciósat, mert az a régi kétfunkciós már nincs meg, és őszintén szólva nekem mindig is tetszett a mózeskosár. De egyáltalán nem gondolom, hogy csak az ilyen fajta lenne a jó, hiszen hát mondom, ha meglenne a régi, biztosan azt használnám.
Ne pörögj azon, hogy ki szerint ciki, és ki szerint nem, mondd csak meg nyugodtan a barátnőidnek, hogy NEKED ez tetszik, ha nem tetszene, akkor vettél volna másmilyet.
10es válaszoló!
Nem nekem 2 funkciós babakocsim van, hordózós és teljesen vízszintesig dönthetős kocsi rész. De mindenkitől azt kapom, hogy csak oylan jó amihez van mózes is tehát 3 funkciós, mivel a baba első időben mózes majd hordozó és utána sprotrészben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!