Két funkciós babakocsi már ciki?
Igen, csak és kizárólag 200 ezer felett legyen az ára. Csak az a jó, hidd el nekem.
Muhaha
Nekünk két funkciós van, a harmadik gyerek használja. Mi is kaptuk.
Semmi cikit nem látok ezen, főleg hogy szép és jó állapotban van.
Mondjuk engem tökre nem érdekel mit mondanak mások. Úgy nem lehet gyereket nevelni, hogy fennakadok mások véleményén. Szerintem te se azzal foglalkozz!
használhatatlan, dobd ki...max a macskát tologasd benne.
most komolyana mitol lenne használhatatlan?? nincsenek meg a kerekei vagy mi?
Akkor én baromi ciki leszek... Kislányom 6 éves, megvan még a kocsija, szép, jó állapotú, abban fogom tologatni a kicsit is. 2-3 éves rengeteg pénzbe került a tietek? Hát, az enyém már 6 éve sem volt extra drága. De nem érzem magam rosszul ettől.
Ciki szerintem a koszos, szakadt, stb. babakocsi...
most komolyan, tolod a mózes részben a babádat, ki a fene tudja megmondani, hogy otthon már csak egy babahordozó van a kocsihoz, sportrész nincs?!?!
szerintem félreérthettél valamit! van mózes a kocsin? most így az ugrott be, hogy lehet nem újszülött kortól használható kocsid van és azért mondhatták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!